Viktigste for å komme i knallform

Det er mange måter å nå knallformen på, men én som gjør at du aldri når den.

Det finnes tusenvis av treningsoppskrifter der ute, som alle gir deg forskjellige måter å tilnærme deg superformen på, men den viktigste og kanskje enkleste reglen glemmer mange å fortelle deg..
 
Ikke kjed deg
Er du en av dem som synes det å gå på helsestudio er et ork? Ja, da er du nok ikke alene. Vi pusher oss av gårde til treningsklassene og håper at vi, og kroppen, etter hvert vil like det. Dropp dette!

En lite motivert person får også lite ut av treningen. Så er det å jogge det verste du vet, ikke gjør det. Liker du ikke å trene vekter, finn på noe annet!

Jeg har venner som "trener" år ut, og år inn. Av og på. Periodetrening.. Ingen av dem kan du se at har trent en dag i sitt liv, men de "trener..", ifølge dem selv. Det å trene betyr mer enn å stille opp på et helsestudio og gjøre et eller annet i en gitt mengde minutter. At folk står og svetter på tredemølla med avisen i hånden, er undertegnede også en motstander av. Skal du trene, og få noe ut av det, må du også gi litt innsatts. Og da må "søndagstur" -holdningen bort.
trappene i santa monica
Noen liker å løpe i trapper, mange liker det ikke..

Men hva om du da hater å jogge på tredemølla, og eneste måten å få det gjort på er å lese litt i avisen, slik at du glemmer hva du gjør?

Noe for alle
Det finnes så mangt med treningsmetoder der ute; alt fra stretching og puste-trening, til bil-løfting og kulekast. Det er faktisk så mye forskjellig å trene der ute at stort sett alle bør kunne finne noe å like.

Vi tenker gjerne at skal vi i form, må vi gjøre som det står i bladene; gå på helsestudioene og pumpe jern, eller løpe i marka. Men hva med fjellklatring, vaske leiligheten, spasere en lang tur, spille litt basketball med venner, eller rett og slett bare ta noen sit-ups før leggetid?

Finner unnskyldinger
Liker du ikke det du trener, vil du nemlig garantert finne på unnskyldninger for å ikke trene det. "Er for trøtt", "spiste akkurat", "tror jeg blir forkjøla, jeg..", osv. Dette er alle unnskyldninger jeg har hørt fra vennene mine som "trener", og selv om de i perioder pumper mer enn meg, har de nok likevel til sammen trent like mye i sitt liv som jeg gjør på en måned..

Alle kan nok finne tid og sted for den treningsformen som passer en best. Og så fort du oppdager den, og fortsetter jevnt og trutt, vil nok dette være bedre enn en hver "superoppskrift" du finner der ute. Liker du nemlig ikke det du trener, kan du bare drømme videre om superformen. For da kan jeg garantere deg at du straks vil finne unnskyldinger for å ikke trene.

Lykke til,
hilsen Cornelis i LA 
cornelis@z-one.no
lef5b43295e209803f98b9b570aab529c
Å gå på rulleskøyter er en av mine personlige favoritter..

Hva liker DU å trene? 

 

Santa Monica today :)

sol i santa monica

På Lakers kamp :)

I kveld var jeg på min første Lakers kamp her i LA. Kampen ble spilt i "Staples Center", i Downtown LA, som er Lakers' hjemmebane.

lakers kamp 3

"The Lakers" spilte mot "Phoenix Suns", som dessverre manglet sin Shaquille O'Neal, men de spilte likevel svært godt og Lakers slet med å vinne en knapp seier på 115-110. 

lakers kamp Utenfor før kampstart

lakers kamp 4 En viss Kobe.. :)

lakers kamp2

Hilsen Cornelis i LA
cornelis@z-one.no

iPod ble sjokolademaskin

Vel, jeg måtte le litt (og ta et bilde) da jeg ruslet inn på Macy's i LA og oppdaget at de hadde satt opp en iPod "vending" maskin..

ipod
Vel, nå behøver du ikke lenger stå i lange køer, eller gå til en elektronikkbutikk, for å kjøpe din neste iPod. Det er nok å sette inn et kredittkort, peke litt på en skjerm, og vips så detter det en iPod ut av maskinen..

Jeg bare lurer på én ting; detter iPoden på samme måte som sjokoladene? I så fall vil ikke jeg ha en..

Hilsen Cornelis i LA
cornelis@z-one.no

Hva med deg, ville du kjøpt en iPod på denne måten? 

 

hits