NYTTÅRSFORSETTER FUNGERER IKKE

Hva fikk egentlig du ut av treningsåret 2007, og ble du så fit som du planla til nyttår i fjor? Jeg tviler..

Rundt nyttårstider pleier mange å love evig troskap til treningen og helse, men det fungerer sjelden. Vi lover og slår i bordet at vi skal skjerpe oss og komme i gang med trening, men for de aller fleste stopper det nok også der. Ble for eksempel du så stor og sterk eller smidig og tynn som du planla i fjor? Er du ærlig mot deg selv, så tror jeg ikke det..

Champanje, fest og løfter
Jeg mener at nyttårsforsetter er noe tull, og at man ikke bør sette seg mål og idéer om trening og kosthold rundt champanje og fest en sen kveld i desember. Generelt er jeg imot og fraråder alt som heter; "ja, NÅ skal det trenes!"- innstillingen, som mange henger seg på rundt disse nyttårstider. Dette fungerer aldri over tid, tro meg!

12310-193               New York Fashion
Neste år skal jeg løfte mye, mye mer. Jeg LOVER! :)                 Disse jentene lovet kanskje litt for mye..

I januar melder vi nordmenn oss inn i treningssentrene som sild i tønne, og dette taper vi alle på. De som trener gjevnt får det trangt om plassen for en kortere periode, og de som panisk melder seg inn taper penger. De eneste som smiler er selvfølgelig treningsstudioene selv..

Mål du kan nå
Jeg synes det er bra å sette seg mål man vil prøve å oppnå. Jeg tror kanskje ikke man alltid kommer helt i mål, men å prøve og strekke seg mot noe pleier å hjelpe de fleste til nye høyder. Likevel mener jeg som sagt at disse målene ikke bør settes under feiringen på nyttårsaften, som en samvittighetsdemper når man fester som verst, men om du finner ut litt senere i januar at du virkelig vil starte å trene og ikke gir deg etter 3 uker. Ja, da skal jeg ha troen på deg :)

Tips for å komme i gang:
Spise riktig mengde
Slik spiser du deg pen
Få fram definisjonene
Treningsprogram

Godt nyttår,

hilsen
Cornelis

http://www.myspace.com/corneliselander

GOD JUL FRA NEW YORK :)

DSC00760

Hilsen Cornelis

12310-258

Fake miljøverner?

Hvor miljøvennlig er du egentlig, og er det nok å bytte ut SUV´en med en EL bil for å påberope seg tittelen?

Personlig mener jeg at det å kjøpe seg en EL- bil ikke klassifiserer til miljøverner. Alene.. For det første er ikke de små elektriske bilene SÅ miljøvennlige, når man ser på batterilevetid, o.l., og for det andre: det hjelper lite om du kjører rundt i den lille "teite" bilen, når den "kule" Range´en står i garasjen hjemme. For du drar vel ikke til hytta på fjellet i en EL-bil? Tenkte meg det..

Nei, ærlig talt er jeg litt lei hele dette "spar kloden" maset. Jeg skjønner selvsagt at vi må gjøre noe, og at vi er på gæren vei, men jeg føler at for mange har dette blitt mer en kortvarig trend enn et virkelig engasjement, og jeg ser for meg at så fort avisene skriver om noe annet er hele greia glemt. Vel, kanskje ikke for selve naturen og kloden vår sin del..

Det hele minner meg litt om "redd Burma" kampanjen for kort tid tilbake, hvor folk skulle gå på byen kledd i rødt for å vise sin solidaritet.. Du viser ikke solidaritet eller gjøre så mye godt ved å gå på byen og feste kledd i rødt!

Nå vil nok mange sette et spørsmålstegn ved hva undertegnede kan vise til, og det er strengt tatt svært lite for å være ærlig. Jeg dusjer nok for lenge og kjører bil, men jeg har heller aldri påberopt meg å være en ekte miljøverner, selv om jeg ikke sløser eller er utpregende "forurensende". Likevel er jeg nok ikke noen større synder enn de som er så innmari grønne om dagen, for de aller fleste av dem er faktisk ikke så grønne når det kommer til stykket. Se bare på "miljøforkjemperne" Jens Stoltenberg og Kristin Halvorsen; hva slags bil blir de kjørt rundt i for å snakke om miljø og besparelser? BMW 7-serie av den mest forurensende sorten..

Hilsen Cornelis

Trene i jula?

Hvor mange av dere har egentlig planer om å trene i jula?

Er jeg alene om å tenke på trening i disse jule-ribbe tider, eller er det også andre der ute som ikke vil våkne opp i januar med flesk på magen? :)

12310-233
Hilsen Cornelis
http://www.myspace.com/corneliselander

HVA ER DITT BESTE JULE-TRENINGSTIPS?

Ikke for de med høyde- og heisskrekk..

Wall St. omr?det14

NYPD Blue veggen..

Soho2

Første gangen jeg så denne veggen var det som om jeg gled rett inn i introen til NYPD Blue, og jeg tok meg selv i å begynne å plystre til intro-musikken. Men nå, etter måneder med nærmest daglig passering, er den bare blitt en del av hverdagen min. Slik er New York; nesten som å være i en konstant film, men som du etter hvert begynner å innfatte deg mistenkelig lett til.. :)

HAR DU OPPLEVD NOEN SLIKE "FLASH BACKS"?

Hilsen Cornelis

HVOR MYE VILLE DU BETALT?

Hvor mye synes du er nok å betale for å trene?

Det koster en del å trene på helsestudio, særlig om man velger et av de litt mer fancy stedene, noe som ofte er et av argumentene til de som ikke trener; "det er så dyrt, og jeg blir like trent av å gå til jobben. Og det er gratis..".

Men hva ville vært billig nok for å få deg til å trene på et helsestudio? 400 kroner i måneden? 200? 50?..
12310-191

Ja, penger er ofte et godt argument for å ikke trene, for hva kan motparten si? At jo, det har du råd til..?

Nei, ingen andre enn du selv kan si om du har råd, tid eller lyst. Så da må du heller selv finne ut om du faktisk ikke har råd, eller bare ikke lyst..

God tirsdag :)

hilsen Cornelis

IKKE HELT ELIXIA OG SATS..

Wall St. omr?det12

Litt penere enn Elixia og SATS?

Dette er New York Sports Club på Wall Street, som er mitt treningssenter når jeg er i byen. Kan anbefales på det varmeste.. :)

Søndagshilsen fra PT´en i USA
Picture 099

hits