Fra Venice beach i dag

Vel, jeg måtte bare legge ut noen bilder fra da jeg var og bladet (les.: å gå på rulleskøyter..) i Venice i dag. Det var knall sol og fint vær, da en tett, tett tåke kom sigende inn fra sør. Det merkeligste var å stå på linjen mellom sol/fint vær, og tett tåke/dårlig vær.

Ta en titt selv, så ser du kanskje hva jeg mener.

venice bilder 2

venice bilder

Hilsen Cornelis i LA 

cornelis@z-one.no

venice bilder 3

Med Brad på vei til Beverly Hills :)

me and brad 11

Meg og Brad, fra amerikanske Ronbinson, på vei til Beverly Hills for lunsj. 

moi i beverly hills Vi spiste på toppen av Barney's, på Greengrass, kåret til en av de beste stedene å innta lunsj i LA. Utsikten er mye av grunnen, og langt bak meg der kan man se Hollywood skiltet. Man kan bare ikke se det på bildet :)

Snø og is, i 27 plussgrader?

Her er jeg i Santa Monica, med knall sol, 27 grader og.. skøyteføre??

Her bor jeg i sol og varme ved stranden i Santa Monica, og plutselig ser jeg en skøytebane som tatt rett ut av et postkort fra Norge..
skytebane i santa monica2
To "blocks" fra der jeg bor har the city of Santa Monica laget en perfekt liten skøytebane. Her kan unge og gamle, flinke og mange ikke så flinke, gå på skøyter og få litt julefølelse. Midt i solrike Cali.

skytebane i santa monica3    skytebane i santa monica

I går åpnet byen, i samarbeid med blant annet Starbucks, skøytebanen som er plassert rett ved berømte 3rd St. Promenade. På kanten av skøytebanen var det også rester av litt snø, noe som var merkelig å se når du kommer fra stranden og har ligget og solt deg i nærmere 30 grader.. 

regn i santa monica Og slik så det ut på stranden.. 
Hilsen fra Cornelis i LA
cornelis@z-one.no
l8aba293f4905fad0bfbfc29b81396f68


Kunne du fått julefølelse i 30 grader og badevær? 

SWEET CORN..

Når gutter sender gutter "søte hilsener".. 

sweet corn2 
Plutselig detter det inn en mail i innboksen min med tittelen "Sweet Corn".
Mailen er selvfølgelig fra en av gutte-guttene jeg kjenner i LA, for her kan det jo virke som omtrent "alle" er samme-kjønn-orientert..

LA, med sine tilhørende byer, er et område hvor det å like det samme kjønn er mer normalt enn å ikke. Og selv de som går for å være "straighte", som kan være samboer eller gift med en fra motsatt kjønn, har seg av og til en liten historie på si..

Her kan gutte-guttene være så på at selv når du helt tydelig forteller at du liker JENTER, kan de i neste setning spørre; "men hvordan kan du si at du ikke liker det før du har prøvd..".

Nå er mine venner forståelsesfulle, og de har sluttet å "prøve seg", men heller gått over til å hjelpe meg med å finne jenter, noe som selvfølgelig blir mye enklere da 97% eller noe av guttene ikke liker jenter.. Særlig i bydeler som West Hollywood og alt vest for 405..

Men like fullt fortsetter de altså å sende meg søte meldinger og hilsener. Jeg får vel se på det slik at det er prisen jeg må betale for å bo i en av verdens beste byer, med masse jenter.. :)

Hilsen Cornelis i LA 
cornelis@z-one.no

07.nov.2008

freeway

Tommelen opp :)

bilder tatt av ystein11

Tommelen opp for i morgen! Valget i USA er bare få timer unna.. :) 

God mandag,
hilsen Cornelis i LA
hits