POLITISK UKORREKT

Dette har egentlig ikke noe med trening eller kosthold å gjøre, men når jeg ser en Ford GT må jeg nesten ta et bilde..

Selv om det, i Norge, er Kristin Halvorsen tider og slike biler er fy fy..er dette i USA og her er sånt bare tøft.. Personlig har jeg ikke så mye til overs for amerikanske biler, men dette er en ganske spesiell bil som får en hver til å bli imponert..
Selv her i USA, hvor alle biler er superbillige, koster denne sportsbilen over 1 million, men den forsvinner snart fra markede.. så løp og kjøp! :)

Hva er din favoritt bil?

12310-47

ET LITE STYKKE NORGE

Reklamen lyver ikke; Jarlsberg er verdenskjent! Selv i New York´s matbutikker slipper du ikke unna den kjente norske osten. Freia melkesjokolade var derimot ikke å se..

12310-46

P.S. Må vel innrømme at det ikke lå Jarlsberg i min handlepose da jeg forlot butikken.. :)

Ha en fin helg,

hilsen Cornelis

Treningen du ikke har hørt om

Masala Bhangra, løping på dypt vann eller trening med humor- i USA har de litt av hvert på menyen.

Det har kommet uttallige forskjellig former for trening den siste tiden; Yoga, Pilates, Cardio Boxing- Disse formene for trening er ikke nye i seg selv, men det er først nå de har blitt introdusert på treningssentrene som timer og blitt umåtelig populære både blant proffene og amatørene.

Tar ett steg lenger
Her i USA har de, som med så mye annet, tatt også dette ett steg lenger. Selv om Amerikanerne elsker å spise, så setter de også stor pris på å trene, spesielt New Yorkerne klarer å presse en treningsøkt inn i sine travle timer.

Treningskjeden New York Sports Club har 37 sentre bare på Manhattan, og timer og programmer de tilbyr har ingen ende. Blant vanlig kickboksing og yoga finner man timer man ikke har i lille Norge:

Ville du prøvd deg på Masala Bhangra? Det høres kanskje mer ut som en indisk matrett, men dette er en indisk danse-inspirert klasse som bruker lydene av Dhol trommen mikset med reagge og hip hop.

Hva med timen som heter Power Groove? Dette er visst timen som, ifølge New York Sports Club selv, skal inneholde så mye humor at det skal knekke enhver innbitt sjel.

Tar du deg en time med Deep-water Workout så kan du komme til å befinne deg på dypt vann med ett stort belte som holder deg flytende mens du løper for harde livet.

Eller så tilbys også, som det største selvfølgelighet, Afrikansk Dance, Afro Latin Funk, Reggae Workout og timen hvor alle hopper hoppetau i en time i strekk.

Vanskelig meny
Spørsmålet er hvor man skal begynne med en sånn meny å velge fra. Med ett slikt utvalg føles treningen hjemme i Norge ganske så kjedelig, men allikevel  veldig trygg.

Jeg skal nok prøve ut min amerikanske treningsmeny etter hvert og dere skal bli de første som hører om det.

Hilsen Cornelis

TRENINGSEKSPERT VAR PØLSEGUTT

Ja dette hadde dere vel ikke trodd, at jeg har reklamert for både bacon, pølse og Pepsi.
Godt det er lenge siden, og håper jeg ikke "ødela" for mange.. :)


12310-43

Hilsen Cornelis
hits