God torsdags "morgen" fra LA :)God torsdags "morgen" fra LA :) 

Nei da, hun er ekte :)Amanda og jeg på vei til Beverly Hills. Da jeg så bildet etterpå fikk jeg litt en følelse av at noen ville tro jeg hadde satt inn en dokke, siden hun ser så livløs ut :) men nei da, hun er ekte. Bare litt opptatt av å følge med på veien (og kanskje se litt kul ut på bildet :) 

På besøk hos tv-kanalen E!

Noen bilder fra da jeg stakk innom E! i dag.. 

e

Og Ryan Seacrest satt IKKE og svettet i treningsrommet. For en gangs skyld.. :) 

Da Marisa Tomei lo av meg..

Jeg må bare fortelle dere om en liten flau opplevelse jeg hadde i dag.. 

Jeg sitter med en venn på den kjente kafeen Urth, på Main Street i Santa Monica. Det er nydelig vær og stedet er fullt opp av alle "se og bli sett" menneskene i LA.. (dette er blitt kåret til det kuleste stedet å innta en kaffe i LA, så de leker ikke butikk her..:). Plutselig mister min venn solbrillene sine på bakken og en skrue fra brillene faller av (har du SETT hvor små skruene på et par solbriller er..?). Så hun begynner å se etter skruen fra sine heller dyre designerbriller - noe som selvsagt er som å lete etter den kjente nåla i en høystakk- og undertegnede føler for å hjelpe til. Til slutt sitter vi begge på alle fire og leter etter en dum liten skrue fra et par enda dummere solbriller, før det plutselig slår oss at dette kanskje ser litt dumt ut.. 

Så vi begge retter oss opp, og setter oss tilbake på våre respektive stoler. Og det er da den pinlige delen kommer.. På innsiden (glemte jeg å nevne at vi sitter utenfor..?) sitter ingen mindre enn MARISA TOMEI! Og hun smiler av/til oss..

Jeg gjentar; Marisa Tomei sitter og ler av oss, fordi vi begge ligger på alle fire og leter etter en skrue..

Vel, for de av dere som nå sitter og lurer på hvem Marisa Tomei egentlig er, så kan jeg nevne filmer som; My Cousin Vinny, What Woman Want, The Wrestler, for ikke å snakke om det hun egentlig er mest kjent som: seg selv. Ja, for det var nemlig i en episode av Seinfeld at navnet hennes virkelig ble kjent. George var nemlig helt i hundre da han fikk vite at Marisa Tomei, som egentlig ikke var en stor stjerne da den episoden kom ut, var venn av en venn og visstnok likte skallete menn med briller (=George).

Så her sitter jeg og aner fred og ingen fare i Santa Monica på en nydelig høstdag, og så ender jeg opp med å bli ledd av Marisa Tomei. Ja, hun som liker små menn. Uten hår. Og med briller.. 

Hilsen Cornelis i LA

Verdens eldste..Fra verdens eldste McDonald's (i East LA), som fortsatt er i drift. Ikke at jeg gikk inn, men syntes det var litt morsomt å ha vært (utenfor) der.. :) 

mcd

Hilsen Cornelis i LA

Min agent kåret til den beste i verden..

Fikk meg en gledelig nyhet i går; Mitt agentbyrå, Affinity Artists, har blitt rangert som det beste i verden.... 

img0941

Listen, som er å finne på den verdenskjente filminformasjonssiden IMDB (du må ha en IMDB PRO konto for å se listen..), har rangert mitt agentbyrå foran verdenskjente byråer som CAA og William Morris (sistnevnte er hvor den virkelige agenten, Ari Emanuel jobber, som er inspirasjonen til Ari Gold, karakteren fra Entourage..). 

Nå er dette selvfølgelig ikke noen endelig liste, og IMDB sitter jo ikke med fasiten på hvem som er best. Likevel er det litt gøy, siden de er den mest leste og anerkjente filmnettsiden i verden, med bortimot 60 millioner besøkende hver måned.. Og de blir i bransjen sett på som "fasiten" :) 
img0919

 

Hilsen Cornelis i LA 

Diverse fra Cornelis. God mandag :)

ny 2

Fra Rockefeller Plaza, en av verdens beste utsikter :)  

ny 1 Fra heisen opp, New York's kjappeste..

moi på krypto

Undertegnede fra showet "Krypto" på TVNorge noen år tilbake.. :)  

på vei til santa barbara

På vei til Santa Barbara..

 marina del ray Marina del Ray :) 

ny 4

Har du sett "Kongen av Queens" på TV3 har du garantert  fått med deg Queensboro Bridge, som er hovedbroen mellom Manhattan og New York City bydelen Queens.

leadc823834f7d0058d1f1caed5acc425

n68242084821593485805053

Fra "klippen" i Santa Monica med Santa Monica Pier i bakgrunnen :)

n78507043256343859822

I Laguna Beach med min venn Jens :) 

Hilsen Cornelis i LA

 

 

Spionfotografen Cornelis :)

Jeg er en ivrig leser av all verdens bilblader og synes alltid det er like gøy å se "spion-bilder" av nye, kommende modeller. Har alltid hatt lyst til å ta et slikt bilde selv, og her om dagen fikk jeg muligheten til nettopp det i selveste Santa Monica.  

spion car
Er ikke hundre prosent sikker på hvilken bil dette her, men tipper på Ford's crossover "Edge". Hva tror du? 

Normalt bruker bilfabrikkene å kjøre kommende bilmodeller i forskjellige klimaer for å teste bilenes ferdigheter. At Santa Monica og LA er et valg hva angår varme er naturlig, men hvorfor de velger å kjøre rundt i travle Santa Monica på en søndag om de så veldig gjerne vil holde den "hemmelig" er for meg et mysterium..  

Hilsen Cornelis i LA 

 

hits