På Shelby treff i Los Angeles

For noen dager siden var det stort Shelby treff i Santa Monica, så da måtte jeg bare ta turen.. Her er noen bilder.
Nye Shelby Mustang's er bare harry.. Sorry


En rekke med såkalte "kit-cars". Nye biler, laget som tro kopier av de originale.

Muligens vanskelig å forstå, men denne originale Shelby'en er faktisk verdt flere millioner..

Om du ikke vet hvem Shelby, eller hans biler er; ta en titt på denne siden.

Lett blanding ifra LA :)

Her er noen bilder jeg har tatt med mobilen min de siste dagene, fra steder og ting jeg har opplevd, som jeg følte for å dele med dere :)


Så jeg var på vei til mine venner hos Darque Tan på Main St. en morgen, da denne smartingen av en fyr følte for å blokkerte to filer med sitt noe.. eh.. uvanlige kjøretøy. Noen burde kanskje ha fått med seg at "less is more". I hvert fall når det kommer til biler :)Verdenskjente Capitol Records , i Hollywood. Bygningen er bygget slik at det skal se ut som en bunke med LP plater oppå hverandre, og dette er for øvrig også verdens første sirkelformede kontorbygning..Så denne stolen fant jeg hos Restoration Hardware, på 3rd St. Promenade. Bare måtte ha den.. :)

405, noen ganger verdens mest trafikkerte motorvei.. her på en deilig og nærmest bilfri dag.Middag med venner under jødisk nyttår, Rosh Hashana.

Wilshire Blvd, på vei hjem mot Santa Monica..

Forøvrig; en knall god dag til dere alle!
Hilsen Cornelis i LA
Grunnen til at økonomien går dårlig..Hilsen Cornelis i LA

Fra gymmet i dag :)Mulholland Drive, Labor Day, 2010


Utsikt fra verdenskjente Mulholland Drive, som smyger seg oppe i åsene mellom Los Angeles og "the valley". Her med utsikt mot sistnevnte :) 


Beste måte å kjøre på denne svært slyngete, og morsomme veien er i en åpen toseter. I dag er det forresten Labor Day i USA. Dette er noe som på en måte markerer slutten på sommeren, og begynnelsen på jobb, slit, og for noen skole. I tillegg er det god skikk å ikke gå i hvitt etter denne dagen.

Ved siden av alt det "høytidlige" er det også siste feste- og grill dag på en stund, så en del er ute på veien litt beruset.. som igjen er grunnen til at undertegnede velger å kjøre hjem litt tidligere i dag, enn han egentlig har lyst til. 

Hilsen Cornelis i LA

Snartur til San Fran :)Fra San Francisco, her med "Full House" huset i bakgrunnen :) 


God morgen ifra LA!

Hei, og "god morgen" til dere alle! 

Er nå på vei til min først kaffekopp med noen produsenter, mens dere hjemme i Norge antageligvis snart er klare for (ferdig med?) middag.. Dagen startet med knall sol i Santa Monica, men det ble kjapt litt disig og lettere overskyet, så det blir nok ingen tur på stranden i dag, men kanskje en tur til det nye shoppingsenteret i byen. Vel, ikke helt hva vi i norsk sammenheng kaller et "shoppingsenter", der blant annet Louis Vuitton og diamant-eksperten Tiffany's har egne butikker..  


Sjekk siden for mer bilder. The dining deck kan anbefales, særlig på kveldstid med hva de kaller: "Dine under the stars" :) 

Hilsen Cornelis i LA 


hits