Redondo Beach :)

fra hermosa beach4


fra hermosa beach2


Santa Monica i dag

santa monica i dag

Sol og fint vær i Santa Monica i dag. Kan ikke klage :)

Hilsen Cornelis

Verdens beste..

..Sandwich finner du på en liten, anonym kafé i Santa Monica..

I Santa Monica, California, finner du mange dyre, fjonge og svært hyggelige kaféer og restauranter. Likevel er stedet jeg trekker frem for deg av den svært billige og lite prangende sorten. 

internet cafe

På Broadway Boulevard, nærmere bestemt mellom Santa Monica's 3rd st. (3rd St. Promenade) og 2nd st. finner du en liten kafé kalt kort og godt for "Interactive Cafe". Den interaktive delen står for at du får fri tilgang til internett, mens du inntar ditt lille måltid, noe som raskt vitner om at dette ikke er det hyggeligste stedet. En internett cafe kan vel ikke være det beste stedet å spise eller se på folkelivet.. eller? 

Det er her USA overrasker. For det er nettopp på slike steder som dette du kan møte på de største stjernene og oppleve dine beste måltider. Nå skal det sies at dette stedet ikke har verdens beste meny eller tilbud, men hva de virkelig har er verdens beste sandwich. La meg presisere dette litt mer, de har den beste eggesalat-sandwichen i verden. Tro meg.

I tillegg til å ha den beste sandwichen er dette faktisk også stedet å møte på stjerner. Ikke så mye i løpet av fellesferien (juli, august), men ellers i året er dette stedet du f.eks. kan møte på Al Pacino sitte med sin kaffe latte en regntung høstdag (noe man vel sjelden opplever her. Regn altså..). 

interactive cafe

Så selv om dette kan se ut som et lite interessant sted å innta frokost- eller lunsjen, så tro meg: Dette er et godt sted å jakte på stjerner og/eller spise et lettere måltid. For amerikanere liker å snu opp ned på ting, og overraske. 


moi in france
God mandag, fra Cornelis i LA :)

Sondre Lerche

copy

Her om dagen var jeg innom Barnes&Noble, og plutselig saa jeg Sondre Lerche i hyllen, noe som selvfolgelig varmet et norsk hjerte.. Morsomt aa se at han gjor det bra her borte. En annen morsom detalj er at cd-en hans er billigere her enn i Norge.. 

God tirsdag fra Cornelis i LA :) 

Hei :)

p besk hos david

På besøk hos min kompis David i Santa Monica.
Her er det sol, sommer og deilig. Ha en fin uke alle sammen!

Hilsen Cornelis i LA
hits