HVOR MYE TRENER DU?

12310-71

Noen mener at 2-3 ganger i uken er nok, mens andre ikke klarer å begrense det til mindre enn 5-6 ganger. 
Hvor ofte og mye trener du?

Cornelis 

New York Guide

Her kommer, som noen av dere har spurt etter, noen flere bilder fra min hverdag i New York, med forklaringer og tips. Kanskje får du også noen idéer til ting å se i New York!

12310-207 Times Square, New York City

Dette er selve kjernen for de fleste turister og selv om det for folk som bor i byen blir litt vel mye turister her er det utvilsomt verdet ett besøk. Den beste opplevelsen får du om kvelden ved å ta t-banen til Times Square på 42nd St. og gå opp rulletrappene som ender ut mot 7th Ave./Fashion Ave. Da gir alt lyset og de høye bygningene deg en suralistisk følelse av at du er innendørs når du kommer ut!

12310-202  12310-201
Bilder fra Park Avenue i Manhattan´s Midtown, som er en av de dyreste adressene i byen.

12310-208 Bloomingdale´s på 59th St. og Lexington Avenue

I området rundt Bloomingdale´s på 59th og Lexington Ave. finner du mange av de beste butikkene. Her er det fine butikker, men ikke så ekstremt som på Fifth Ave. Denne delen av Lexington Ave. kan, for oss som er fra Oslo, minne litt om Bogstadveien..

12310-210 
Apple Store på Fifth Ave. fra lanseringen av iPhone, den nye telefonen som Apple håper hele verden vil kjøpe..

12310-211 
Apple Store på Fifth Ave. ved Central Park er en av verdens dyreste butikklokaler, med naboer som Plaza Hotel og Trump Tower.

12310-204  12310-205
Fra Fifth Ave. på Central Park´s østside. Her finner du de eldste og dyreste byggene i byen. Det var her de rikeste industriherrene bygget sine palasser på 18- og 1900 tallet, noe husene bærer preg av.

12310-212  12310-213
Fifth Ave., nord for 79th St. kalles Museum Mile,              Hva dette er vet jeg ikke, kanskje gammelt fengsel, eller
og her finner du blant annet dette bygget som var          kloster? Du finner det i hvert fall på Manhattan´s
ment å skulle ligne på franske slott og som i dag           Upper East Side.
huser et jødisk museum.

Én god ting med regn

Det høljer ned i Norge, og byer og tettsteder druknes av vann. Når sommeren ser mørk ut for de fleste, er det i hvert fall én god ting noen av oss kan få ut av regnet.

Sjelden har vel julimåned sett mørkere ut enn den gjør akkurat nå, i hvert fall for de av oss som liker seg på stranden. Det bøtter ned i vårt langstrakte land, og de fleste sitter innendørs og surmuler. Men når sommeren ser ut som den ikke kunne blitt tristere er det i hvert fall én lys side av saken; det er bedre å trene!

12310-19712310-195
Siden det ikke akkurat ser slik ut i Norge om dagen, men heller som i bildet enda lenger ned, er det kanskje greit å ta en treningsøkt i stede..

De fleste av oss trener dårlig om vinteren for så å gå bananas på helsestudioene når vi merker at våren setter inn. Etter noen uker er det 17. mai, og alle koser seg med en fest, for så å bli "tatt på sengen" av at  -sommeren kom så tidlig i år..

Etter dette gir mange opp. Sommeren har jo liksom startet og for mange er det mer innbydende å ligge i parkene eller på strendene og spise god mat. Og kanskje drikke. Å gå på helsestudio er IKKE det man gjør i julimåned. Eller?

Nå som de fleste steder i Norge ikke akkurat har sommerlige tilstander er det vel like så greit å bruke eventuelle fridager- eller timer på noe som gjør deg i bedre form. Og kanskje humør?

Personlig setter jeg det å trene høyere enn å ligge i parken eller på en båt med én pils i den ene hånda og pizza i den andre, men er du en av dem som ikke er enig med meg der er du kanskje enig i det nå ikke akkurat er vær for stranden eller båten..?

Er du enig med meg på det punktet er du kanskje også enig at det å benytte noen minutter på et helsestudio NÅ, for så å komme i enda bedre form til pils- og badetider SENERE, ikke er noen dum idé.

HVA MENER DU, TAR JEG HELT FEIL?

Hilsen Cornelis :)

Sunny California..

12310-194

Solen skinner ikke alltid i solstaten California. Da er det godt at man uansett, alltid, må bruke bil i LA..

God sommer!

Cornelis
hits