TILLAT DOPING!

Glem bodybuildere og vektløftere, de virkelige jukserne finner du i sykkelsporten.

Man kan få følelsen av at "alle" sykkelutøvere doper seg om dagen. Nå er ikke spørsmålet lenger om de gjør det eller ikke, men heller om de klarer å skjule det for oss intetanende utenforstående.  Den ene "mesteren" etter den andre blir tatt, om min mening er at vi for enkelhets skyld bare kan tillate doping i sykkelsporten, først som sist. Så får heller konkurransen ligge på hvem som er "flinkest" til å dope seg.


IMOT DOPING
Personlig er jeg imot doping, og har aldri hatt sansen for folk som jukser seg til "god form" og imponerende resultater. Nå har jeg imidlertid sett meg lei på alle dopingsskandalene i sykkelsporten, og mener at nok får være nok.

Slik situasjonen er i dag er alle sykkelrytterne, i mine øyne, juksere og bedragere. I realiteten er de nok ikke det alle mann, men de blir mistenkt i mine øyne i alle fall. Alle sammen..

BRA Å VÆRE SIST
Normalt gir det deg best følelse når du vinner noe, og det å komme helt sist inn til målstreken er gjerne litt pinlig i de fleste idrettsgrener. Her har da i hvert fall sykkelsporten og især "Tour de France" gjort en liten ny åpenbaring. Fra nå av kan det være gunstig å komme sist, eller i det minste langt bak, i disse løpende. For man mistenker kanskje ikke sistemann..?

Cornelis :)


HVA ER DIN MENING OM SYKKELSPORTEN?

BLÅSKJELL ELLER PØLSE?


Sommeren skal bestå av delikate retter som er sunne og lette for magen og sinn. Hva står på menyen hvor du er og hva faller valget på?

Jeg tilbringer mye av sommertiden min i Frankrike. Jeg har gjort det i mange år, og selv om jeg setter stor pris på det varme været, fine strender og natur, så er jo, som dere vet, maten viktig for meg.

Jeg mener nemlig at Frankrike har forstått dette med riktig kosthold langt bedre enn vi i Norge.  Mens vår sikre "nasjonalrett" som vi finner nesten overalt er pølse og pommes frites er franskmennenes utgave av dette blåskjell og pommes frites. Snakker vi slanke- og sunnhetsmessig er det jo pommes frites som burde droppes i begge tilfeller, men, som jeg har skrevet tidligere i min blogg, synes jeg pølse burde vært kuttet ut på menyer her i norden. Det er jo ett langt bedre tilbud med blåskjell, eller hva?

Nå skal det sies at man kan selvfølgelig få blåskjell hjemme i Norge også, men det blir ikke helt det samme. Her i Frankrike får man en "bøtte" med dampende varme skjell til en billig pris, mens i Norge får vi ofte 10 skjell liggende i en liten skål i en helt annen prisklasse.

Ja, da ble det igjen ett innlegg med "hvor mye bedre det er i andre land", men jeg synes kosthold og utvalg i Norge er dårlig og dyrt. Hva synes du?

Jeg håper du koser deg i varmen enten det er i Norge eller det store utland, med blåskjell eller pølse.

Hvordan står det til med kostholdet nå på sommeren? Det er nå det skal være enkelt vet du. Frukt, salat og annen lett mat bør være lett valg på denne tiden av året.

Send meg ett lite innlegg på hvordan det står til med maten og treningen og hva du velger fra menyen hvor enn du måtte befinne deg.

God sommer,

Hilsen Cornelis
hits