Is in a relationship, and it's complicated..

Ja, dette var oppdateringen fra en av "vennene" mine på Facebook i dag, noe som fikk meg til å tenke: Er det virkelig noe som heter å være i et forhold, men det er komplisert?.. 

Har du ikke gått halvveis ut av forholdet, eller i hvert fall står og lurer ved døren, den dagen du legger ut en slik oppdatering på Facebook?

Personlig vet jeg i hvert fall at jeg ikke ville fortsatt å date noen som la ut slike kommentarer for "vennene" sine.   

Er man så usikker, gjør man det vel slutt, fremfor å dra hele verden inn i et forhold som er på vei ned..? Eller kanskje dette er den nye måten å erte, tease eller ta igjen på. Tidligere gikk vi kanskje på dør, og truet med å gå ut og drikke og finne på noe "gøy", om man var misfornøyd med kjæresten. 

I dag rusler vi bare bort til PC'en. Logger oss inn og legger ut et provoserende utsagn, for så å stirre sint på kjæresten og tenke: "Ja, ta den du. Gå inn på www.... og se hva jeg virkelig tenker om deg.. God natt. 

Hilsen Cornelis i LA

santa monica2

Bør man si ifra?

Akkurat nå står jeg og trener på mitt lokale helsestudio, og en dame rett ved meg holder på å skade knærne sine ved å løfte feil. Bør jeg si ifra?

Ja, nå tenker du sikkert; "hvordan kan han stå der og se på den stakkars jenta ødelegge seg..", men det har sin enkle grunn: ikke alle VIL ha hjelp, selv om de kan spare seg for skader o.l. Noen velger faktisk heller å trene feil og pådra seg skader, fremfor å bli fortalt hvordan det bør gjøres..

Noen ønsker rett og slett ikke hjelp!

visa pic from fitness campaign

Jeg har ved enkelte anledninger kommet til å prøve og hjelpe noen, gi dem noen råd, men sjelden tas det imot med et smil. De setter gjerne opp et irritert ansikt og tar av. Jeg skjønner at det kanskje ikke er så gøy å ha noen komme over til deg og si "hei, slik skal det gjøres".. Dette kan forståelig nok føles litt ovenifra og nedad og svært mange vil kanskje tro at du kun bruker det for å komme i kontakt og flørte. SAMTIDIG er det vondt å se på folk kjøre det ene settet etter det andre med beinpress hvor knærne spriker alle veier og du tydelig ser at om litt er det noe som ryker.. 

HVA VILLE DU FORETRUKKET? Å BLI FORTALT AT DU GJØR DET FEIL, ELLER BARE LÆRE AV ERFARING....? 

Så her står jeg altså. Kjører mine egne sett og ser på at damen gjør tingene helt feil. Jeg føler for å si noe, vet at hun kommer til å kjenne det på de helt feil stedene i morgen, men vet ikke om hun bryr seg. Kanskje er det bedre å la henne lære av egne feil, eller?

Cornelis i LA

Fra innspilling av Samantha Jade's nye music video..

Min nye look for Samantha Jade's nye music video.. :) 

IKKE LES

ikke les her1

Ikke les, eller følg med på ditt favorittprogram på tv. Når du trener.. 

Når du trener skal det trenes og IKKE leses, strikke eller sy. På treningen bør du gi 100 prosent, og det får du ikke til om du sitter og søndagstrener med avisen i hånden.. 

Ja, du synes jeg høres krass ut? Nei da, jeg er enda krassere på dette punktet i virkeligheten.. Kanskje river jeg avisen ut av hendene dine neste gang jeg ser deg sitte der og slappe av på treningssykkelen :) 


Hilsen Cornelis i LA

Om å ta med en amerikaner til en norsk kirke..

Jeg tok med meg en amerikaner for å kjøpe norske matvarer og sjokolade. Les hvordan DET gikk.. 

Her om dagen var jeg en liten tur nedom Sjømannskirken i Long Beach for å shoppe norske matvarer og drikke, og med meg hadde jeg en amerikaner jeg skulle vise "Norge" til.

Jeg tok med meg en amerikansk venninne, og dro ned til kirken, som av en eller annen grunn er lokalisert i et heller spesielt nabolag i Long Beach. Ja, den ligger nærme havnen osv., men skjønner ikke helt at de gamle norske (og svenske) pensjonistene som henger der liker å ferdes i dette området.. Jeg har også vært i den som ligger på Manhattan (New York), som befinner seg i et veldig fasjonabelt strøk..

Vi parkerte på utsiden, og jeg tenkte for meg selv at her burde man kanskje lukke taket på kabrioleten.. men da jeg så det norske flagget vaie i vinden, fikk jeg en stolt og beroliget følelse, og tenkte at det ikke kunne være så farlig..

img0262

BJEFFING FRA NORSKE DAMER
Min amerikanske venninne, som jeg hadde dødd etter å ta med og vise en "del av Norge", ble først lettere sjokkert da en liten gammel norsk dame "bjeffet" til oss på engelsk om vi trengte noe hjelp. Jeg fortalte min venn at dette kan være slik noen av oss er, når vi ser nye, ukjente fjes og at hun antageligvis ikke mente noe vondt med det.. Min venn kalte det bare for "very New York".. (hun er for øvrig fra New York, så det var vel hennes måte å si at det var greit..).

Vi tuslet litt rundt mellom hyllene, jeg viste henne bilder fra norske reisebøker, pekte ivrig på risen grøt og mine favorittsjokolader og følte at jeg var litt i overkant ivrig over vanlige norske ting..

Med ett kom en veldig hyggelig svenske spradene over for å hjelpe oss. Jeg har tidligere fortalt min venn hvordan svensker gjerne kan være litt hyggeligere enn oss, litt mer innbitte, nordmenn. Og jo da; denne svensken (som helt sikkert het Johann, eller no) snakket høyt og lavt og spurte oss masse vennlige spørsmål. Han skjønte raskt at jeg var norsk, i.o.m. at jeg hadde nappet til meg norsk Donald (ja da, jeg er ikke flau over det, jeg leser Donald..), og spurte meg hvor vi bodde. Jeg svarte og prøvde å være vennlig tilbake og plutselig kom en hyggelig nordmann over som sa at "Donald'et skal du få..". Dagen var reddet :)  

Etter en halvtime inne i kirken, hvor jeg hadde rasket til meg alt jeg kunne tenke meg av god saker fra hyllene, var vi tilbake i bilen (som fortsatt sto der..). Jeg tenkte for meg selv, at dette gikk jo ikke så verst. Kanskje vi nordmenn ga et greit førsteinntrykk tross alt..

JEG BLE VELDIG NORSK
Min venninne satt i bilen og stirret på meg, og jeg følte meg med et som en merkelig skapning fra en annen planet.  

"Det var morsomt. Du ble veldig norsk der inne..", kom det plutselig fra min venninne..

Moi? Norsk? Jo da, jeg er norsk, men hvorfor syntes hun at jeg ble så veldig mye mer norsk der inne? Jo, det skulle vise seg at jeg gikk inn i en annen rolle da jeg handlet norske fiskeboller og sjokolade og var omgitt av mine landsmenn. Jeg ble visstnok kortere og morskere i svarene mine, og da svensken (som hun forøvrig syntes oppførte seg akkurat slik jeg har omtalt dem..) prøvde å være hyggelig og imøtekommende, skulle jeg ha vært rimelig kort og bestemt i tonen.

Vel, turen til den norske sjømannskirken gikk for så vidt greit. Min venn ble ikke totalt sjokkert over sitt første møte med "Norge", og ingen av de norske pensjonistene "skremte" henne helt.. Men min attitude forandret seg visstnok, og plutselig kunne hun se hvor jeg egentlig kommer ifra; et lite merkelig land, oppe i nord..

Hilsen Cornelis i LA :)

Hva er DIN nye facebook adresse?

www.facebook.com/cornelis

Noen andre som klarte å plukke opp gode adr. i dag tidlig? :)

Hilsen Cornelis i LA :) 

 

Får fikset iPhonen gratis..

Så denne artikkelen i dag om hvor dyrt det kan være å få fikset iPhonen om den skulle gå i stykker.. Skjønner ikke dette helt, for min har gått i stykker tre ganger og hver gang har jeg fått den erstattet med en ny. Gratis..

Er det noe som bare gjelder for kunder i Norge, at man må betale for represjon? For her i Cali. kan du gå inn i en hvilken som helst Apple Store og få den erstattet.. 

My lunch today.. :)

Min lunsj etter en beinhard treningsøkt: 150 gram pasta, proteinshake og vann. Mmm, jeg er flink :) 

min lunch i dag
Ha en fortreffelig helg,

http://www.facebook.com/profile.php?id=845955056&ref=profile

Hit meg up på fac'ern :) 

Ferdig spray'et av Sunset Tan.. :)

Her er undertegnete, ferdig spray'et av folkene hos Sunset Tan.. Ready for the weekend.. :) 

Nice car dude!

Her sitter jeg i morgenkøen på Wilshire blvd, og venter på grønt lys i det en uteligger passerer mellom bilene for penger. Plutselig kommer det fra mannen; "nice car dude"..

Nå kan man tenke seg at dette er en grei måte å få en ekstra slant på, siden bilen min er en kabriolet og det er "umulig" for meg og ikke få det med meg. Men faktisk, han er halvveis forbi i det han sier det og ser ikke ut til å forvente å få noen penger av meg likevel, så jeg velger faktisk kun å ta det som et komplement.

Eller: han liker bilen min og jeg ser ikke ut som en som er hyggelig og gir "change".. Hmm 

moi

God torsdag fra Cornelis i LA

hits