Er det fortsatt mulig? Slik kommer du i form før sommeren:

I LA er det varmt og godt hele året, og man blir lett blind for årstider. Likevel vet jeg at sommeren faktisk er her snart, og mange av dere der hjemme gleder dere nok vilt til varmere tider. Med mindre klær..Det siste gjør likevel at noen gruer seg, og mange prøver i disse mai-dager å legge inn en ekstra innspurt på helsestudioet.

Men er det fortsatt mulig?

JA. Og NEI. 

Jeg ville selvfølgelig foretrukket at dere startet i fjor sommer, men jeg vet jo at mange venter og venter, for så å bli helt desperate noen uker før sommeren. Selv tar jeg mer eller mindre aldri helt fri fra treningen, og kan nærmest telle fridagene/ukene mine i løpet av et år på en hånd (skrythals..). Likevel har vi alle forskjellig mål, og utgangspunkt, og mange kan fortsatt få til mye før sommeren. Det første jeg vil si; 

Keep it basic!
Ikke kjøp de dumme treningsbladene/oppskriftene som mener at du må gjøre et hav av kanskje nye, uvante øvelser - som du likevel ikke klarer å få til hundre prosent, og som dermed er nesten bortkastet. Ikke angrip problemet med helt urealitiske mål og metoder, men si til deg selv; "jeg har x-antall uker før jeg skal på ferie. Jeg vil gi alt jeg kan, og ... er hva jeg vil få til". 

Vil du lese mer?  
Les min nye blogg her 

Hvem bør blogge?

Etter en diskusjon jeg hadde med et par venner her om dagen, sitter jeg igjen med følgende problemstilling; hvem bør egentlig blogge?


Jeg husker en tid hvor blogg var noe nytt og spennende. Noe ikke "alle" hadde, og noe journalistene lo litt av. Jeg husker da TV2 Nettavisen lanserte min blogg, som var én av tre nye kjendisblogger de lanserte i 2005. Det var nytt, litt rart, og ikke alle visste hva de skulle tenke. I 2011 har bloggene tatt over, og flere nettaviser har sagt opp mange av sine ansatte og erstattet dem med blogg(ere). En veldig populær nettside som The Huffington Post, baserer seg på bloggere, og kunne nylig selge sitt bloggimperium til AOL for $315.000.000.. Men hvem bør/kan egentlig blogge? Og hva slags krav må man stille til en blogg(er)? Jeg blogger om hva jeg gjør. Sånn som f.eks. når jeg har en kaffe.. Nå spør du kanskje hvorfor undertegnede blogger, hvor jeg selvfølgelig vil mene at jeg har mye gøy å vise / interessant å skrive. Er du ikke enig, er jeg dessverre døv på det øret.. Cornelis www.corneliselander.com

Les mer her: http://bit.ly/lDYgdq
hits