www.corneliselander.com

Min nye nettside, www.corneliselander.com , er nå oppe. Make sure you check it out! :)

Ha en fin fin mandag alle sammen! 

Hilsen Cornelis i LA

(som akkurat kom hjem ifra hval-jakt. Mer om det siden.. :)  

Innlegg skrevet fra en iPad2. På café i Hollywood

Ok, så her sitter jeg som alle de "kule". På café, med en flunkende ny iPad2, og taster i vei på den lille led skjermen. Min iPad er forøvrig hvit. Viktig detalj..
Jeg mistenker at enkelte tar meg for å være en av disse "Apple-fanboys'a", her jeg sitter med én iPad og to iphones, men virkeligheten er at jeg egentlig HATER Apple (mer om det i mitt neste innlegg..). De lager dessverre bare de peneste produktene, med det beste oppsettet. Men der stopper det også..

I California er Apple selvsagt veldig store, og sitter du på en fortauscafé (nei, jeg skriver ikke kafé. Beklager, men det er et fransk ord..) i Hoolywood, bør laptop'en din være fra eple-kompaniet. I disse dager; aller helst en iPad (2).

Så hvor bra er den egentlig? Forbausende bra faktisk. Å skrive på den "lille" skjermen er lekende lett, og den er utrolig kjapp. Å åpne flere programmer og sider samtidig går overraskende bra, og den lille maskinen gjør en utrolig god jobb. I tillegg til at den jobber like greit med en hver oppgave jeg gir den som min MacBook Pro (oh, glemte jeg å nevne at jeg også eier et par flere Apple maskiner?..), så er den i tillegg så lett og liten at du kan ta den med deg overalt.

Så er jeg fornøyd? Ehh, nei.

Og her gir jeg deg grunnen:
For det første er den for liten og nett. Det er nesten så du glemmer at du har den i hånden, og med tanke på hvor mye mas det er for å få tak i en (mer om det i mitt neste innlegg), så vil jeg ikke risikere å miste den i bakken pga. den nærmest ikke eksisterende vekten og de glatte kantene.

Så til selve bruken. Og skjermen. Å bruke en iPad er liksom ikke det mest "mannelige" du kan gjøre. Når du sitter med maskinen og tipper dine fingre fram og tilbake - og trykker i vei - får jeg liksom en følelse av at jeg ser litt mindre "tøff" ut (men gøy er det jo). Du sitter der og "jobber", og plutselig har det gått timer. Du vil altså miste timer du kunne brukt på noe annet. En annen grunn til å styre unna...

Er det altså da noen grunn til å "løp og kjøp"? Nei. Du kan få nesten liker mye ut av en iPhone4. Du får mer ut av en gammel laptop, og prisen er for høy. MEN, vil du ha siste skrik i teknologi, og ikke være flau over hva du setter opp på bordet foran deg på en fortauscafé er det bare iPad som gjelder.

I hvert fall om du bor i Hollywood..

Hilsen fra Cornelis i LA

Klarer du å se hvem dette er?Kjenner du igjen denne mannen? Hint: han er en veldig kjent (og god) skuespiller.. :)

Det kryr av kjendiser i LA, og har du øynene med deg kan du nær sagt se en kjendis hver dag (mange ganger om dagen, om du går de stedene jeg går [noe jeg skal avsløre for dere senere..]).

Men altså tilbake til dette lille bildet over. Klarer du å kjenne igjen denne herremannen, som har spilt mang en viktig og imponerende rolle i Hollywood´s historie? Legg igjen ditt svar, og gjerne en liten melding i kommentarfeltet :)

God uke!

Hilsen Cornelis i LA  

Les tversover.no 's intervju med meg i dag :)

Les tversover.no 's intervju med undertegnede fra NY/LA i dag :) 

 Tversover.no Magasinet om New York, for (norske) New Yorkere + alle andre som elsker byen :) 


Søndagshilsen ifra Cornelis 

 Hollywood fra lufta.. :) God søndag morgen til dere alle!Griffith Park, med Hollywood skiltet - lørdag formiddag.. :) LA Downtown.. 

Hilsen Cornelis i LA   

7-11 bensin? Anyone?:) 

Hilsen Cornelis i LA  

På trening med Dr. Dre..

I går stakk Dr. Dre innom helsestudioet mitt i Los Angeles.

Dr. Dre, er (for de av dere som ikke ble født på åttitallet) en VELDIG stor hip-hop stjerne (faktisk også i fysiske mål. Mannen er "jacked"..). Nå for tiden er han mer kjent for å styre skuta fra innsiden, og produserer i disse dager mer enn han selv spiller. På nittitallet var imidlertid Dr. Dre den STØRSTE hip-hop artisten, og fortsatt blir albumet hans ("The Chronic") sett på som et av de viktigste i hip-hop´ens historie.Lørdag formiddag rusler imidlertid Dr. Dre inn på det hippeste treningsstudioet i Los Angeles. Min klubb, Equinox på Sunset Blvd..


Dette er et mekka for kjendisspotting.. 

Det første som må sies er at mannen er veldig stor, og faktisk veldig markert og sterk for alderen. Når man trener ved siden av en stjerne som Dr. Dre blir det gjerne til at treningsøkten ikke blir like bra som vanlig. Man prøver liksom å få med seg hva som skjer, og kanskje få inn et ord eller to. Dr. Dre har selvsagt med seg en liten hær av mennesker, så jeg spør ikke om han vil ha hjelp på benkpressen.. :) 

Når det er sagt.. da jeg begynner å pakke sammen og gjør meg klar for å gå, kommer det en kommentar fra legenden; "nice arms dude". Dr. Dre synes jeg er i god form.

Det er bra nok for meg :) 

Hilsen Cornelis i LA

Fra innspilling av et treningsprogram i Hollywood :)Her er undertegnede under en varm - og hard - treningsøkt i Hollywood i helgen.  Med kamera på slep :)

Resultatet får du se snart..  

For varmt i dag..Man kan "nesten" høres litt for klysete ut når man klager over varmen i mars måned, men i dag var det nesten for varmt i LA.. Problemet er at varmen kom så fort. Det har vært forholdsvis moderate temperaturer i det siste, og faktisk nesten litt kaldt, men så plutselig i dag: bom, 27 grader.. Ja, det var for varmt.. :) 

Hilsen Cornelis i LA


27 pluss grader 11.50 på formiddagen er ikke så ille.. 


hits