Noen som har en kulere bil? -Hilsen Cornelis i LAGikk forbi denne raringen på Main St. i Venice i dag.. J

Hilsen Cornelis i LA
 

Kom deg i form! Sommeren er snart her! Hilsen ifra Los Angeles :)

Tenkte jeg skulle gi noen kjappe, enkle linker å huske på når det gjelder trening, kosthold og generelt det å komme i form, til dere alle der hjemme i moderlandet. 

Vi er bare noen få uker ifra sommer og sol (ja, selv i Norge), og det er nå det må gjøres.  På ca. to mnd, som er tiden igjen til det man kan kalle sommer begynner, kan mye gjøres. Om man gjør det riktig... 
  

Flere steder på bloggen min vil du kunne finne hjelp og råd til å bygge opp spesielle muskelgrupper, eller kanskje bare stramme opp eller slanke ned. Søk litt i søkeboksen på siden, og du vil finne programmer for hvordan du kan bygge armene størrespise deg til sixpack eller for eksempel bare utføre gerilja kardio. Sistnevnte som lar deg komme i superform på ti min.. 

Til slutt legger jeg ved noen bilder fra sol og "sommer" her i englenes by, for snart vil det også se ut sånn der du er. SÅ TREN! :)  
  


 

   

Undertegnede med ekte italiensk gelato i LA og min favorittrestaurant i Santa Monica: BOA :) (hvor de blant annet har vin ifra Malibu. Nice.. En liten svippom innom The London Hotel i West Hollywood :) 

Hilsen Cornelis i LA

NOE SKJER I MALIBU..Slik så køen ut i retning Malibu..

og slik så det ut på stranden i Santa Monica..Vet ikke hvorfor folk gidder å sitte i to timer kø opp dit når man har hele stranden å ta av her.. (for nei da, det skjer ikke noe annet i Malibu enn å ligge på stranden.. :) 

Min nye bil i LA :)
For de av dere som ikke vet hva dette er: dette er en rå bil :) 


hits