Sommer i New York!

Det har vært kaldt til tider her i New York, men nå er sommeren endelig kommet til byen. De siste dagene har temperaturen ligget på rundt 30(!) grader, og man kan vel ikke klage lenger..

12310-130
Joggere, bladere og barnevogner er på plass. Det er sommer i New York!

12310-132
Selv en treningsekspert kan ryke på en is i varmen..

Hilsen Cornelis

Pinlig på McDonalds?

Siden folk blir mer og mer opptatt av hva de kjører i seg, blir det hardere og hardere for burgerkjeder som McDonalds å overleve, noe som også vises i firmaets inntjening. Har det nå rett og slett blitt pinlig å gå på McDonalds?

12310-129

Jeg vil si et rugende ja, i hvert fall hvis jeg ser på hvordan det ser ut på McDonalds og Burger King i USA. Her er fastfood kjedene så møkkete og ekle at selv uteliggere vegrer seg for å gå inn. Borte er den smilende klovnen, ballongene som vitner om bursdagsselskaper og fornøyde barnefamilier. Tar du med deg ungene på McDonalds i USA er det nok bare fordi du ikke har råd til noe annet, ikke fordi verken du eller barna har så lyst..

Jeg husker selv den første gangen jeg gikk på McDonalds. Det var nytt, fargerikt og morsomt. De hadde verdens beste is (ja da, alle kan ha sine svinn på skogen), og selv om burgeren ikke akkurat var så god så den da i hvert fall mer spennende ut en mors karbonadeburger hjemme. I tillegg hadde de "lekeland" og morsomme gaver i Happy Meal, så hele familien var fornøyd.

NYE TIDER
Den tiden er nok over nå. Men om dette skyldes mer fokus på sunn mat eller at kjeden begynner å se mer begredelig ut er usikkert, men det vises i hvert fall i restaurantkjedens norske resultat at kjeden ikke er som før.

Men om vi hjemme i Norge er blitt mer opptatt av hva vi spiser, og McDonalds sliter på grunn av dette, skal vi i hvert fall være fornøyd med at de filialene vi har på berget ser ganske så mye bedre ut enn hva de gjør her i statene. For en ting er sikkert, HER er det i hvert fall pinlig å gå på McDonalds..


Hilsen Cornelis

Hva er din mening om McDonalds og andre fast-food kjeder?

hits