VERDENS BESTE

Verdens beste

I disse «Solberg opp i ledelsen» tider, tenkte jeg det var greit å fremheve hvem som EGENTLIG er den beste føreren, nemlig Sébastien Loeb

Den 32 år gamle franskmannen er uten tvil verdens beste rallyfører, og personlig mener jeg han er den beste uansett sjanger eller klasse.

Så får vi bare vente å se hvem som faktisk blir årets verdensmester etter at siste løp i Wales er kjørt, men jeg tør satse på at det ikke blir Herr. Solberg...

Cornelis :)

HVOR MYE VIL DU VEIE?

Alle er vi forskjellige, og der noen vil opp vil andre ned. Men hva er egentlig drømme vekten, og hvorfor?

Selv svinger jeg mellom 85-89 kg., og føler i perioder at jeg ikke veier nok. Andre kan derimot si til meg; «du vil vel ikke bli noe større nå?», og jeg skjønner ærlig talt ikke hva de snakker om.

Så kan jeg oppleve situasjoner der folk er tynne som en strek, og likevel så vil de gå ned mer.
Har vi virkelig så forskjellig syn, eller er det ideal kroppsbildet vårt som er så til de grader på hver vår planet?

Hva mener du? Hva er for stort, for lite, for smalt eller for bredt? Kom med din mening, for jeg lurer på om det er jeg som er rar, eller om det er alle andre jeg møter som tar «feil»..

Cornelis :)

GRATULERER LYN!

Lyn vant med stil over Vålerenga i går, og kan med det fortsatt smykke seg med tittelen «byens beste lag».

Nå skal ikke jeg påberope meg å være noen fotball tilhenger, og de av dere som er faste lesere vet at jeg kan komme med kritikk av sporten, men uansett om du liker fotball eller ikke er prestasjonen av Lyn like mye imponerende.

Ikke siden 1981 har klubben fra øst klart å slå Lyn, og selv om Vålerenga slår de fleste ellers er det altså «umulig» for dem å senke vestkantlaget.

Av fare for å sette meg selv i en Lyn supporter bås- som gjerne består av litt yngre vestkant gutter som egentlig kanskje ikke er så opptatt av fotball, men heller det å slå «østkanten»- vil jeg heller bare avslutte med å gratulere Lyn, men også legge til at det hadde ikke brydd meg så veldig om det heller var Vålerenga som hadde vunnet..

Cornelis :)

P.S. Da jeg som den «Lyn-tilhengeren» jeg er skulle søke på Vålerengas nettsider komme jeg heller inn på denne siden, som er noe litt annet. Husk det; VIF-gutta bruker ikke forfinnete tale måter :)

MEG I NEW YORK

12310-7

Her er jeg på shopping i New York, og som du kan lese på reise sidene på Side2 er det nettopp denne tiden av året som er best å besøke millionbyen på. Nå er våren kommet (eller som de sier over her: «Spring has sprung») og temperaturen ligger som oftest opp mot 20 tallet.

Siden byen er stor (men ikke lenger farlig) kan det være lurt å få et visst overblikk og lære seg litt hvor ting ligger før man faktisk står i gatene, gå inn her for en veldig ryddig og god oversikt.

God helg,
hilsen Cornelis!
hits