Lett å bli kjendis i Hollywood

Da norsk presse møtte meg i Hollywood Hills for en liten prat og noen bilder, endte det med at den ene turbussen etter den andre tok bilder, og var sikker på at JEG var en stor kjendis.

Ofte ser jeg folk legge ut bilder og linker til når de møtte en kjendis. I LA hadde jeg samme opplevelse, bare at det var jeg som var kjendisen..


Har man litt store solbriller på, om med en kameramann på sleip, er alle sikre på at du ER en kjendis. Særlig om de ser deg i Hollywood, hvor alle har kommet for å se en kjendis..

Øyvind Bakke er en god venn av meg ifra Norge, som jeg har sluttet å kalle "en halvdaff bergenser" (ja, jeg har sluttet å kalle ham det..). Da han var på besøk tok vi en liten tur rundt i byen, hvor jeg viste ham noe av det LA har å by på, og jeg fortalte ivrig i vei om min hverdag. Øyvind syntes det var spesielt morsomt å høre om mine treningsøkter med Christian Bale og frokoster med Arnold "The Governator", og etter en liten kjøretur ble det også et lite stopp i Hollywood Hills. Her tok vi noen bilder sammen, som han påsto at ville dukke opp som en sak et sted (du skjønner, Øyvind er en av disse sultne, kjendisjournalistene, som alltid jager en god "story" :) Bildene og saken endte opp her, med en litt annen vinkling enn jeg hadde trodd..

"han kalte meg for en halvdaff bergenser, men jeg valgte å konfrontere han med det og slo meg til slutt til ro med at det var bra han ikke kalte meg for en heldaff bergenser"

- Øyvind´s førsteinntrykk av meg..


Vel, om jeg høres ut som en klyse her, og alle tenker at det "det var jo ikke en hyggelig måte å snakke om noen på", så skal det sies at dette er tatt helt ut av kontekst, og at jeg egentlig ikke var så slem.. Sort of..

Hilsen slemme Cornelis i LA :) 

Se, vi er venner.. 


Trenings- eller kostholdsspørsmål?

Har du noe du lurer på rundt trening og kolshold? I så fall; fyr løs nå!

Jeg vil svare deg mellom 9-10 i dag, så send inn ditt spørsmål nå! For sommeren kommer snart.. :) 

Hilsen fra Cornelis i LA@corneliselander

"God morgen" fra vestkysten av USAKveld i San Francisco :)

Legger her ut noen bilder ifra min leilighet i San Francisco, med utsikt over en mørk og spennende by.
Det er helg i Cali.Gatescene ifra San Fran.: 30 år gammel Jaguar, parkert på en gate med 45% helling, og på toppen av bakken sivende røyk opp ifra kumlokk.

Ha en fin lørdag folkens!

Snø, biltur og 26 grader.. Hello CaliforniaPå biltur i Cali. Her bare 30min. fra huset mitt i Santa Monica, og jammen meg er det ikke SNØ?.. På samme tidspunkt var det så varmt i Santa Monica..: 


Northug - et STORT problem for nordmenn.

Northug har blitt et problem for nordmenn, men ikke på grunn av det du tror.  

VM på ski er over - og med det en "evigvarende" fest, og enkelte ting vi ble flaue over.. Hørte jeg noen si Northug?Norge og jantelov 
I Norge skal du helst ikke tro du er noe. Du skal ikke skryte eller snakke for mye om deg selv. Samtidig skal du stå på, og "gi alt for Norge". Klarer du å vinne én gullmedalje eller to, ja da er du en stor helt. Bare du selvfølgelig ikke mener dette selv..

Nordmenn blir av mange sett på som veldig nasjonalistiske, samtidig som vi også ikke er det. Vi elsker å male norske flagg i ansiktene våre og synge nasjonalsangen så det jomer, men skryte gjør vi ikke. Ei heller liker vi å si at vi har det for bra her til lands. Ingen ANDRE har derimot lov til å si dette. 

Min amerikanske kjæreste sitter for eksempel igjen med dette inntrykket av nordmenn:

"To be a Norwegian is like being part of a club. A club the members can hate, but everyone else has to love"

Så problemet for nordmenn med Northug er ikke at han setter oss i dårlig lys overfor utenlandsk presse eller svenskene. DET kan vi leve med.. Problemet er at vi liker at han vinner, samtidig som vi absolutt ikke liker at han liker at han vinner. Forvirret? Jeg og..

Hilsen Cornelis i LA

@corneliselander

P.S. På fredag kommer Northug til Skavlan - som jo er en kjempesuksess i Sverige - og på denne måten erter NRK/Fredrik Skavlan virkelig med søta bror..

Peugeot 908 RC..

Denne bilen vil jeg ha! 

Etter forespørsel fra enkelte lesere om mer "guttestoff", legger jeg nå ut et bilde av en BIL jeg vil ha (for det må jo være veldig mannete. Right?). Peugeot 908 RC, som jeg her har fotografert fra en av mine reiser til Paris -  og Peugeot´s hovedkontor på Champs Elysees/ Avenue de la Grande Armée - er noe av det kuleste jeg har sett av store familiebiler. Den er tøff, bred og trolig veldig rask.. Og designet er av en helt annen klasse enn for eksempel vanlige, kjedelige Audi´er, som man jo så ofte ser.. Denne MÅ jeg ha, OM den kommer ut da..For øvrig god helg til dere alle! Mer guttesaker kommer snart :)

Nytt nummer av avisen min


Cornelis Elander Daily

er ute. Les den her
God helg! Hilsen Cornelis i LA

Så signerte akkurat opp med..

Bloglovin, og det var noe som vekket min oppmerksomhet. På deres nettsider opplyser de om følgende:

Audience Statistics:

  • 85% female audience..

    85%?? Wow. Det var ikke dårlig. Eller, det er vel dårlig nytt for oss "males", som kanskje skriver/leser annet stoff enn det dere jenter er på utkikk etter? Tar jeg feil?

HVA MENDER DERE? ER BLOGG MER FOR JENTER?Hilsen Cornelis i Cali.
@corneliselander


Og forresten.. please: 

Follow my blog with bloglovin
:)

God fredag morgen ifra San Francisco :)Hilsen Cornelis i Cali. :)

@corneliselander

iPad2 lansert! Kommer i butikkene 11. mars..

Steve Jobs kom på scenen og viste nok en gang at Apple leverer: iPad2 er her!

Litt etter kl. 10, lokal tid her i sør California kom Apple sjefen, Steve Jobs, og presenterete hva vi alle har ventet på: iPad2. Steve virket frisk og opplagt, og Apple innfridde med å lansere den neste tablet; iPad´s arvtaker; foreløpig bare kalt iPad2.

iPad2 kommer til en butikk nærme deg (i hvert fall om du bor i statene..) 11. mars. I resten av verden i april måned..

Dette var hvordan Apple i dagene opp til lanseringen har teaset oss med: Synes du de leverte?

Følg oppdateringen fra California her på bloggen min, som blir oppdatert utover dagen/kvelden med siste som skjer! 

Hilsen Cornelis i Cali. :)

Charlie Sheen, Oscar og San Francisco

 

Charlie Sheen, Oscar og San Francisco. Her er hva jeg har sett og opplevd de siste dagene i "The Golden State".

Jeg begynner med det siste første; Charlie Sheen, og hans besøk hos Piers Morgan på CNN. Jeg har egentlig aldri likt Charlie Sheen, men etter å ha sett ham på showet mandag kveld begynner jeg virkelig å skjønne hvorfor hans ekskone, Denise Richards (som jeg tidligere har hatt den ære av å jobbe med..) forlot ham. For en usmakelig type, og nå er han jo virkelig blitt en junkie..

Det første som slo meg var hvor tynn, kritthvit og gira han så ut, og selv om han viste Mr. Morgan papirer på at han var rusfri, har jeg fortsatt vanskelig for å tro dette. Kan skjønne hvorfor CBS sparket denne mannen..

Dette er forøvrig hva Morgan skrev på sin twitter konto: 
-Piers Morgan

Wasn't sure Charlie would actually turn up until he turned up - 4 mins before we went on air. #phewthatwasclose


Besøk også MEG på twitter..Ellers har jeg den siste tiden bodd her:Utsikt fra min suite på Mark Hopkins InterContinental i San Francisco.. Kan absolutt anbefales, og sørg for å få med deg frokost på Top of the Mark


Søndag var jeg en tur innom Carmel,før jeg måtte frese av gårde til Hollywood for Oscarutdelingen og en tv-jobb jeg hadde for en lokal tv-stasjon. Etter utført jobb endte det på en av de mange kjendisfestene, hvor jeg tror mange prøvde å gjøre en "Charlie Sheen".. God tirsdag fra Cornelis i Cali ;)
@corneliselander

 

hits