Siste nummer av avisen min :)

Les siste utgave av min egen avis: 

Hilsen Cornelis i LA

@corneliselander

Tone og Aksel: Typisk norske kjendiser..

Tone og Aksel; et superpar som ifølge Kjendis.no kjøpte seg nytt hus til 13 mill., og nå gjør seg klare til å flytte inn. Og da har Tone planer om å bli en skikkelig husmor..

Jeg husker da Tone Damli Aaberge var med i Idol i 2005 og skulle bli Norges nye popyndling. Vel, yndling ble hun vel, der hun har vært på forsiden av et hvert magasin i landet de siste årene. Sangkarrieren har jeg derimot sett mindre til. Aksel Hennie ble Norges filmskuespiller nummer 1 - etter filmer som Uno og de andre - og står vel i dag for mesteparten av norsk filmskuespill (ja, av og til kan det virke som Norge har én filmskuespiller). Etter at jeg reiste til LA har disse to funnet hverandre, og blant annet gått til anskaffelse av et stort, fint hus. Men man kan ikke skryte for mye..

Gir 13 mill. for hus - blir husmor
I typisk norsk kjendisstil blir det vist til at huset, eller kåken (som journalisten i Dagbladet kaller det..), koster 13 millioner. Men de pusser opp selv, og hu Tone skal bli husmor.. Give me a break..

Hvorfor skal alltid norske kjendiser på den ene siden vise og skryte av ting, men på den annen side ikke være ved at de menger seg i luksus?

Janteloven, lenge leve
Jeg betviler sterkt at Tone virkelig skal stå der å pusse opp selv, og det er nok mer laget for bloggen hennes enn en virkelig realitet. Selvsagt er dette et fint lite innslag å legge inn, slik at leserne ikke synes hun er "jålete"..

Nei, norske kjendiser; vær litt mer ærlige! Vis da søren meg at dere kaster bort penger på tull og tøys. At dere vasser i luksus og liker det! For denne dobbeltmoralismen begynner virkelig å gå ut på dato..... 

Hilsen Cornelis fra Beverly Wilshire - Beverly Hills
(og jeg liker det)
:) 


@corneliselander

Mr. Trump drikker ikke alkohol..Så akkurat Mr. Donald TrumpCNN´s Piers Morgan Tonight. Mannen (Trump) har aldri hatt en dråpe alkohol i sitt liv.. Rimelig imponerende, og noe å tenke på denne fredagskvelden.. Hilsen Cornelis i LA
@corneliselander

 

Hilsen fra Hannah Montana :)Miley Cyrus, aka Hannah Montana, sier Rock On! Så da er det jo bare å ta fram rocke-foten da.. 

God Fredag! Hilsen Cornelis i LA


Verdens lengste sofa date..På selveste Valentine's Day, hadde BoConcept i LA satt opp verdens lengste sofa date på Promenaden ved vannet i Santa Monica. Da jeg kom forbi satt blant annet et par der med barnevogn mellom dem. Merkelig :) Uansett, sofaen var så lang at man ikke virkelig kunne se enden på den, og bildet her rettferdiggjør ikke lengden.Hilsen Cornelis i LA :)

Happy Valentine´s Day fra LA ;)
Blogglisten

God helg fra Chinatown :)God Morgen ifra LA!God Morgen ifra LA :) (selv om undertegnede med dette kryper til køys i Casa di Cornelis ;)

JESUS på LaBrea..Jesus på LaBrea.. Yep, just another day in LA.. 

To av bilene mine i LA - God mandag, hilsen Cornelis :)"Bilparken" min i LA :) Ha en strålende mandag og uke!

The Cornelis Elander Daily is out!

The Cornelis Elander Daily er nå ute. Les den her.

Les siste utgave av min egen avis på corneliselander.
Ha en god søndag!Hilsen @Cornelis i LA

Se bilder ifra mitt opphold i San Francisco sist uke..Sist uke var jeg i San Francisco på grunn av jobb og møter, men fikk likevel tid til litt "sightseeing"..
Under ser du bilder av noe av det jeg rare, og fine som jeg så. Håper du setter pris på noen biler ifra San Fran :)

Bush Market :) Svært mange fine bygg/hus i San Fran :) og bakkene er bratte.. 
På vei til møter med noen lokale produsenter :) 
Fra mitt hotell i sentrum av byen. Nærmere bestemt ved Union Square 
Undertegnede fra undisclosed location 


Hlisen Cornelis, nå i LA :)

hits