Slik trener HOLLYWOOD-stjernene

Les intervjuet av meg om hvordan Hollywood stjernene trener på VG og Gi Jernet-nettsiden til Powerade i dag.

Lurer du på hvor og hvordan Hollywood-stjernene kommer i form? Eller kanskje du lurer på om det er mulig å møte på din store stjerne, mens de trener?

Les intervjuet av meg om hvordan Hollywood holder seg i form på VG i dag.

Hilsen Cornelis i LAFinner magen min på VG.no i dag.. :)

http://www.vg.no/innstikk/powerade/2010/02/12/fa-stjernekroppen-na/

 

Hilsen Cornelis i LA 

PÅ SKØYTER I LOS ANGELES..

Hva gjør man når det er 25 grader og sol? Går på skøyter, selvfølgelig.. :) 

  Lei av at folk skal stille seg opp foran kamera og dekke til det jeg virkelig prøver å ta bilde av.. :) 

Hilsen Cornelis i LA 

Beste kjæreste i Los Angeles? :)Personen bak dette gikk vel av med seieren for "beste kjæreste" på Valentine's day, vil jeg tro :)

 

Hilsen Cornelis i LA

Slutt på "Music Television" for MTV

MTV har lenge blitt kritisert for å ikke spille nok musikk. Nå fjerner de en del av logoen. 


http://tv.yahoo.com/blog/mtvs-big-change--981

Hilsen Cornelis i LA 

 

TV ON THE WALL

Jeg kan vel ikke akkurat kalle meg selv en "handy-man", og har alltid likt å bestille ting ferdig montert/fikset. Forrige gang jeg skulle henge en tv på veggen her borte i LA var jeg nødt til (utleiefirmaet krevde det..) å betale profesjonelle til å gjøre jobben. Dette kostet ca. 3000.. og etter å ha sett på hva de faktisk gjorde for disse pengene, bestemte jeg meg denne gangen for å gjøre det selv..


Så etter litt plunder og mas er endelig tv'en på veggen :) 


Hilsen Cornelis i LA

ER DU HANDY? 

NÅR DE "RIKE" SKAL TAS

Det ble tidligere hevdet at man skulle betale mer om bilen forurenset mye. Nå ser det ut som du må betale dyrt om bilen er fin..

Kom over denne artikkelen på Nettavisen i går om engangsavgifter på biler i Norge. Regjeringen har lenge prøvd å stoppe folk fra å skaffe seg fine biler i vårt land, under den unnskyldningen at de er miljøverstingene. De fleste vet vel dog hva som antageligvis skjuler seg bak; misunnelse og jante- lov. Man skal stoppe folk (foruten om dem selv selvsagt) fra å skaffe seg fine, flotte og som oftest sikre biler. Det er nok ikke miljøet de røde tenker på, for selv kjører de privatjet (til klimamøter i København..) og de største, mest forurensende luksusbilene. Det er nok statslommen som har vært tanken (som kom frem da de forsto at de nå tjener mindre grunnet flere CO2 vennlige biler, og dermed vil øke bilavgiftene), men kanskje enda mer at ingen i landet skal føle at de er noe mer enn andre. Du skal nemlig ikke, i Norge, kjøpe deg fin bil, ha et fint hus, eller ha/skaffe deg noe annet som gjør at naboen tror DU tror du er noe.
 

To biler som ikke er politisk korrekte i Norge, veldig OK i LA.. :) 


Nå lød overskriften min at man skal ta de "rike", og med dette mener jeg at man skal ta de som tror de er noe. De som kjøper noe, som Norges morsomste mann gjennom tidene ville kalt; "mot normalt". Eller de som rett og slett bare ønsker å unne seg selv noe litt fint av og til. For det er nettopp det som er saken her i denne artikkelen fra motorsidene til Nettavisen, at det ikke er de rike med alt for store biler som blir tatt. Det er de som har spart opp litt ekstra og kan skaffe seg en (for øvrig "miljøvennlig" bil) flott kabriolet som ikke alle kanskje har. For selvsagt er det ikke ok, i Norge, å skaffe seg en bil med toliter turbodiesel motor og attpåtil som kabriolet. Det finnes ingen begrunnelse for at denne skal bli høyere avgiftsstraffet enn en annen, kjedelig bil med samme utslipp. Punktum. Og saken blir enda mer tullete når de samme politikerne, som har talt miljøets sak gjennom avgifter, selv blir kjørt rundt i svarte, lange millionglis med trolig langt høyere utslipp..

Den dagen regjeringen blir kjørt rundt i Prius'er kan de begynne å snakke om at andre bør tenke i samme bane. Men akkurat nå er det kanskje vanskelig for dem å skaffe seg disse hybridene..

Hilsen Cornelis i LA

På besøk hos de nye SAAB eierne :)


På besøk hos de nye SAAB eierne :) on Twitpic

SLUTT FOR PAPIR?

Den nye mediehverdagen er over oss, og vi leser blogger, "twitter'er" og facebook oppdateringer som gale. Så hva med de gode, gamle papiravisene? Er de ferdige?

Jeg husker i gamle dager da min far hentet inn morgenavisen på døren og min mor kjøpte magasiner i butikken. Det var måten man fikk nyhetene på, og mellom "Kveldsnytt" på NRK og avisen på døren neste morgen, var det faktisk svært vanskelig å få inn nyheter i timene i mellom. Vel, veldig viktige saker kom kanskje på radioen eller som ekstrasending på TV, mens mindre, daglige nyheter visste man altså svært lite om, før avisen ble trykket og kastet på døren i fem-seks tiden på morgenen.
Nå bør det også poengteres at jeg er i mitt noenogtyvende første år, så "gamle dager" er ikke så lenge siden..

Det virker på meg (selvfølgelig en helt uhøytidlig vurdering fra min side) som de nye mediekanalene er delt inn i forskjellige aldersgrupperinger. Facebook som et talerør og kanal for de litt unge voksne, Twitter mer for de eldre "unge", mens bloggene fordeler seg generelt over hele spektret. Avisene (i papirform) virker (igjen for undertegnede) som området for de "eldre" som ikke vil kaste seg på nettlesnings /oppdateringsbølgen.

Trenger vi så mye?
Jeg kan igjen ta min egen familie som eksempel. Min far var en av de første til å kaste seg på nettbølgen i Norge, mens min mor trolig vil bli en av de siste (om aldri). Far i huset leste for eksempel flittig VG i det øyeblikket de var på nett, og har vel siden alltid vært få tastetrykk fra siste nytt. Faktisk var det ham, som bor i Oslo, som først fortalte meg om skogsbrannene her i LA, som jeg faktisk kunne se fra mitt eget soverom.. (!).

Så hvorfor skal vi fortsette å lese papiraviser og blader? Du vil jo ikke sitte å vente på avisen og "gamle" nyheter neste dag, når du med et par tastetrykk kan få siste nytt. Hele tiden.


En av mine personlige grunner for å fortsette å lese aviser og blader i fysisk form er/var at man så lett kunne nappe de i en kiosk og lese dem på trikken, bussen, eller andre steder hvor det å åpne en laptop og begynne å lese ble for komplisert. Etter at smarttelefonene, og nå sist iPaden har kommet til er dette argumentet litt dødt.

Så er papirformen død?
Vel, det er vel ingen som "bestemmer" det, men for meg personlig er den det. Særlig om man skal videreføre nyheter, eller som her, skrive blogginnlegg. Da kan man ikke basere seg på "gamalt nytt" i papirform, slik at verden vil ha passert deg innen du trykker på publiser-knappen..

Likevel på et punkt kan ikke nettet konkurrere med de gode, gamle papiravisene: Det kan ikke holdes opp og skjerme deg mot regn..

Hilsen Cornelis, via nettet, i LA/New York 

Mitt gym på Wall St. i AUDI reklame

 (Audi) 
Et av bildene av nye Audi A8 utenfor mitt gym, NYSC, på Wall St. i New York 
 
hits