Gud, Jesus og Oscar

Oppvarmingen til Oscarutdelingen i LA på søndag så mer ut som en filminnspilling enn noen hyllest til de som kunne vinne. Og midtpunktet var en mann med ropert.

Det så mer ut som innspillingen av "Politiskolen 7" (tro det eller ei, det er bare laget 6 fra før..) enn noen oppladning til Oscarfest denne kjølige (20 grader..) februarkvelden i LA. Limosinene med kveldens store stjerner rullet oppover Hollywood Boulevard, mens folk sto på sidene og knipset og hylte. Noen høyere og mer alvorlig enn andre.
dscn0968
"Er dette det beste dere i Hollywood kan finne på i kveld?", skrek en tykk, liten mann med solbriller. Han var selvutnevnt "representant" for Gud denne kvelden, og prøvde å vise sin avsky til stjernenes digging av dem selv.
Med seg hadde han en liten "hær", som besto av en og annen raring som ikke egentlig så ut til å skjønne hva de gjorde der..
dscn0971
Over gaten sto det et tyvetalls politimenn, pent antrukket og med en litt høyere snittalder enn dem du ser til daglig patruljere LA`s gater. De smilte og lo, og så mer ut som skuespillere enn politimenn. Og hva vet jeg, kanskje er de nettopp det..

Så ble det kø av limosiner, og en annen litt mer aggresiv kristengruppe begynte å skrike høyere og høyere, for å sørge for at stjernene ikke gikk glipp av noe av det viktige de hadde å komme med. Mest av alt var det vel vi rundt som dessverre ikke gikk glipp av så mye.

Da stemningen ble litt mer amper følte tydeligvis den elste og kanskje blideste av politimennene for å trekke seg tilbake, noe han gjorde ved å sette seg inn i en golf-politibil for så å kjøre hurtig opp til festen. 
dscn0973
Hvem som egentlig ville være mest i rampelyset denne kvelden var vanskelig å vite, men en ting var sikkert; her i Hollywood vil alle være en stjerne og skinne. Enten de er politi, skuespiller eller kort og godt bare veldig "religiøse"..

Hilsen Cornelis i LA
dscn0962

On my way to LA..

bilde fra turen over

God søndag fra New York!

the village
God søndag! hilsen fra Cornelis, som er på lynvisitt i East Village, New York :)
the village3   the village2
Spesielle hager i nabolaget..

En trist dag for alle som liker god radio..

Kommisjonen på Kanal24 hadde akkurat sin siste sending, og med det er en del av norsk radiohistorie over..

Kommisjonen, med Atle Antonsen og Johan Golden på Kanal24, har holdt på i flere år nå for å få radiokanalen på rett kjøl, men måtte til slutt kaste inn håndklet.. Spør du meg har norsk radio nå mistet sitt beste kort og morsomste program!

Takk for alle de gode radiotimene dere ga oss!

Hilsen Cornelis
alltid paparazzi
(dette var det "tristeste" bildet jeg hadde å legge ved..:)
hits