Charlotte fra MTV

Les mitt trenings intervju på Side2 i dag

PÅ Side2 kan du i dag lese om da jeg tok med meg Charlotte Thorstvedt fra MTV på trening:
http://pub.tv2.no/nettavisen/side2/trening/article545761.ece

Det ble et avslørende intervju..

Tvinger nordmenn til å bli svenske

Det var en gang en svenske, en danske og en nordmann som hadde hvert sitt bankkort, men ett av de kunne ikke brukes, kan du gjette hvilket?

Man skulle kanskje ikke tro det var så stor forskjell på oss nordmenn og svensker. Man skulle i hvert fall ikke tro man opplevde mye til diskriminering og utestengning ved å reise som nordmann over grensen. Der tok jeg feil.

Jeg er fortsatt usikker på om våre svenske naboer mener dette slemt, om de bare spøker eller om det hele skyldes mangel på ett bedre system og da i tilfelle også dumhet.

På en av Stockholms største Hennes & Mauritz får ikke vi nordmenn og andre utlendinger lov til å kjøpe varer med våre egne svenske bankkort, uten å vise svensk legitimasjon ved siden av. Først tror man kanskje at det er skjult kamera, men etter hvert skjønner man at dette blir en ny svenske- vits.
Har man ikke svensk legitimasjon, får man ikke lov til å handle!
Jeg tar meg først i å pent spørre om damen bak disken ikke selv synes dette høres litt dumt ut, da jeg ikke ønsker å bli svensk statsborger for å kjøpe noen sokker og ett skjerf. Alt jeg får tilbake er ett lite ynk som skal gi forståelse om at dette er i hvert fall ikke hennes feil. Da jeg spør om ikke hun synes det er litt rart at det er bare H&M dette gjelder, ser hun bare på meg med ett medfølende blikk.
Mitt siste håp er å spille på nasjonalfølelsen. - Du synes ikke det er litt rart at dere svensker helt fint får bruke deres svenske legitimasjon i Norge da? Da hun øyner mitt norske bankkort med bilde blir hun henrykt  -Det var jo en veldig god idé! Bankkort med bilde, hviner hun. - Ja, ikke sant, sier jeg, denne gangen er det jeg som er medfølende.

Jeg spør om hun har dette problemet ofte, og hun innrømmer at dette skjer faktisk hver eneste dag.
Jeg spør dermed om det ikke kunne være smart å spørre sjefen om noe kan gjøres så hun slipper å stå og føle seg som en idiot med dumme svar hver dag. - aah, sier hun, mens jeg merker hun fortsatt lurer på hva jeg egentlig har sagt og ment.
Det ender i hvert fall med at min svenske kassadame, etter mye overtalelse, ringer sin sjef foran meg og den lange køen som har dannet seg.

Denne svenske historien ender sånn som mange av de dessverre gjør. Jeg forlater min svenske venninne mens hun fortsatt har ett uttrykk i fjeset som sier: «jeg skjønner ingen ting, derfor beholder jeg bare dette smilet så lenge­­». Og sjefen på denne H&M´en har, av meg, fått 2 uker før jeg skal ringe ham opp og høre hvordan det går med omleggingen av dette dårlige systemet. For det var det han lovte, at det hele skulle omlegges. For ja, han hørte jo selv at dette var utrolig tungvint.
- Men du, brøt jeg inn rett før han la på. Dere skal ikke få dere slike bankkort med bilde på også da, i samme omlegging mener jeg, det kunne jo vært smart..
- ahaaa, he he, aaa, neeei, eh, hej då!


P.S.  Forøvrig er Stockholm en flott by med treningssentere vi nordmenn bare kan drømme om. Mer om dette kommer snart, så følg med!

Les Side2 i dag

Nett-treff i dag kl.14 hos Side2!

I dag sitter jeg på nett-treff hos Side2 fra kl.14.
Send inn ditt spørsmål nå på: http://pub.tv2.no/nettavisen/side2/trening/article526606.ece

Hvis du lurer på hvordan du skal komme i gang i januar måned, kan du lese det her:
http://pub.tv2.no/nettavisen/side2/trening/article522856.ece


Hilsen Cornelis

VINN PERSONLIG TRENER TIMER

Nå har du mulighet til å vinne meg, i hvert fall for ett par timer.

På Side2 ligger det nå i anledning ett årsjubileumet for siden en konkurranse, hvor du blant annet kan vinne timer med meg som personlig trener.

Så hvis du har spist for mye i jula og formen ikke er helt på topp, gå inn på konkurransen:
http://pub.tv2.no/nettavisen/side2/konkurranse/article525070.ece
og se om du blir den heldige vinneren.

Lykke til!P.S. Det er mange andre fine premier der og, bare så det er sagt :)

hits