På trening med Dr. Dre..

I går stakk Dr. Dre innom helsestudioet mitt i Los Angeles.

Dr. Dre, er (for de av dere som ikke ble født på åttitallet) en VELDIG stor hip-hop stjerne (faktisk også i fysiske mål. Mannen er "jacked"..). Nå for tiden er han mer kjent for å styre skuta fra innsiden, og produserer i disse dager mer enn han selv spiller. På nittitallet var imidlertid Dr. Dre den STØRSTE hip-hop artisten, og fortsatt blir albumet hans ("The Chronic") sett på som et av de viktigste i hip-hop´ens historie.Lørdag formiddag rusler imidlertid Dr. Dre inn på det hippeste treningsstudioet i Los Angeles. Min klubb, Equinox på Sunset Blvd..


Dette er et mekka for kjendisspotting.. 

Det første som må sies er at mannen er veldig stor, og faktisk veldig markert og sterk for alderen. Når man trener ved siden av en stjerne som Dr. Dre blir det gjerne til at treningsøkten ikke blir like bra som vanlig. Man prøver liksom å få med seg hva som skjer, og kanskje få inn et ord eller to. Dr. Dre har selvsagt med seg en liten hær av mennesker, så jeg spør ikke om han vil ha hjelp på benkpressen.. :) 

Når det er sagt.. da jeg begynner å pakke sammen og gjør meg klar for å gå, kommer det en kommentar fra legenden; "nice arms dude". Dr. Dre synes jeg er i god form.

Det er bra nok for meg :) 

Hilsen Cornelis i LA

Lett å bli kjendis i Hollywood

Da norsk presse møtte meg i Hollywood Hills for en liten prat og noen bilder, endte det med at den ene turbussen etter den andre tok bilder, og var sikker på at JEG var en stor kjendis.

Ofte ser jeg folk legge ut bilder og linker til når de møtte en kjendis. I LA hadde jeg samme opplevelse, bare at det var jeg som var kjendisen..


Har man litt store solbriller på, om med en kameramann på sleip, er alle sikre på at du ER en kjendis. Særlig om de ser deg i Hollywood, hvor alle har kommet for å se en kjendis..

Øyvind Bakke er en god venn av meg ifra Norge, som jeg har sluttet å kalle "en halvdaff bergenser" (ja, jeg har sluttet å kalle ham det..). Da han var på besøk tok vi en liten tur rundt i byen, hvor jeg viste ham noe av det LA har å by på, og jeg fortalte ivrig i vei om min hverdag. Øyvind syntes det var spesielt morsomt å høre om mine treningsøkter med Christian Bale og frokoster med Arnold "The Governator", og etter en liten kjøretur ble det også et lite stopp i Hollywood Hills. Her tok vi noen bilder sammen, som han påsto at ville dukke opp som en sak et sted (du skjønner, Øyvind er en av disse sultne, kjendisjournalistene, som alltid jager en god "story" :) Bildene og saken endte opp her, med en litt annen vinkling enn jeg hadde trodd..

"han kalte meg for en halvdaff bergenser, men jeg valgte å konfrontere han med det og slo meg til slutt til ro med at det var bra han ikke kalte meg for en heldaff bergenser"

- Øyvind´s førsteinntrykk av meg..


Vel, om jeg høres ut som en klyse her, og alle tenker at det "det var jo ikke en hyggelig måte å snakke om noen på", så skal det sies at dette er tatt helt ut av kontekst, og at jeg egentlig ikke var så slem.. Sort of..

Hilsen slemme Cornelis i LA :) 

Se, vi er venner.. 


Hilsen fra Hannah Montana :)Miley Cyrus, aka Hannah Montana, sier Rock On! Så da er det jo bare å ta fram rocke-foten da.. 

God Fredag! Hilsen Cornelis i LA


Skuespilleren de valgte ligner ikke i det hele tatt..Ja, "Cornelis" filmen er endelig her.. men skuespilleren ligner ikke.. 

Hilsen Cornelis i LA 

Bursdagsgave fra Mr. Trump..Denne kom på døren på bursdagen min, fra Mr. Trump (som jeg møtte for første gang i 2006). Hlisen Cornelis i LA

Fra Dagbladet i dag :)

Mer om mitt liv i "Hollywood", finner du i Dagbladet i dag :) 

Hilsen Cornelis i LA :) 

 

God Kveld Norge :)

Finner meg selv på God Kveld Norge's sider i dag :)  

Og kanskje ser du snart mer av meg på tv-skjermen, men som sagt; ingen får bli med inn på soverommet..  

 

Hilsen Cornelis i LA moi på krypto


Sondre Lerche

copy

Her om dagen var jeg innom Barnes&Noble, og plutselig saa jeg Sondre Lerche i hyllen, noe som selvfolgelig varmet et norsk hjerte.. Morsomt aa se at han gjor det bra her borte. En annen morsom detalj er at cd-en hans er billigere her enn i Norge.. 

God tirsdag fra Cornelis i LA :) 

Hvor drømmer blir født :)

hollywoodsign4lr

Gud, Jesus og Oscar

Oppvarmingen til Oscarutdelingen i LA på søndag så mer ut som en filminnspilling enn noen hyllest til de som kunne vinne. Og midtpunktet var en mann med ropert.

Det så mer ut som innspillingen av "Politiskolen 7" (tro det eller ei, det er bare laget 6 fra før..) enn noen oppladning til Oscarfest denne kjølige (20 grader..) februarkvelden i LA. Limosinene med kveldens store stjerner rullet oppover Hollywood Boulevard, mens folk sto på sidene og knipset og hylte. Noen høyere og mer alvorlig enn andre.
dscn0968
"Er dette det beste dere i Hollywood kan finne på i kveld?", skrek en tykk, liten mann med solbriller. Han var selvutnevnt "representant" for Gud denne kvelden, og prøvde å vise sin avsky til stjernenes digging av dem selv.
Med seg hadde han en liten "hær", som besto av en og annen raring som ikke egentlig så ut til å skjønne hva de gjorde der..
dscn0971
Over gaten sto det et tyvetalls politimenn, pent antrukket og med en litt høyere snittalder enn dem du ser til daglig patruljere LA`s gater. De smilte og lo, og så mer ut som skuespillere enn politimenn. Og hva vet jeg, kanskje er de nettopp det..

Så ble det kø av limosiner, og en annen litt mer aggresiv kristengruppe begynte å skrike høyere og høyere, for å sørge for at stjernene ikke gikk glipp av noe av det viktige de hadde å komme med. Mest av alt var det vel vi rundt som dessverre ikke gikk glipp av så mye.

Da stemningen ble litt mer amper følte tydeligvis den elste og kanskje blideste av politimennene for å trekke seg tilbake, noe han gjorde ved å sette seg inn i en golf-politibil for så å kjøre hurtig opp til festen. 
dscn0973
Hvem som egentlig ville være mest i rampelyset denne kvelden var vanskelig å vite, men en ting var sikkert; her i Hollywood vil alle være en stjerne og skinne. Enten de er politi, skuespiller eller kort og godt bare veldig "religiøse"..

Hilsen Cornelis i LA
dscn0962

Lekte du med Transformers?

Lekte du med Transformers som liten? I sommer kommer den etterlengtete filmen om Transformers, gled deg!

12310-181
Her låner jeg Transformers Hummeren i LA,

takk for lånet gutta :)
12310-169

Paris, Jon Voight og meg

Vi tre har en ting til felles. Vi var alle på den røde løper i LA forrige helg, men der stopper også likhetene.

Forrige helg var jeg på MTV Movie Awards og møtte "hele" Hollywood. Jeg møtte Rihanna, gutta fra Transformers, Bruce Willis og mange fler. Ikke minst hadde jeg en lengre chat med filmlegenden Jon Voight, også kjent som Angelina Jolie´s far, og jeg så Paris før hun måtte dra til en avtale med det lokale fengselet..

12310-172 Jon Voight under MTV Movie Awards

Store som små. Kjente, ekstremt kjente og mange helt ukjente hadde alle funnet veien til Gibson amfiteater i Universal Studios denne søndagen. Alle ville se og bli sett, og mens noen av de største stjernene løp opp den røde løperen fordi de liksom ikke hadde tid til dette, var det andre, mindre kjente, som nærmest parkerte på den røde løperen.

Så var det personer som Jon Voight, som er kjempe stor, men som ikke lenger behøver å vise det. Han tok seg god tid til all verdens presse, og lot seg ikke rikke selv om manageren hans kanskje mente han burde virke mer "busy".

12310-185
Johanna og meg på den røde løper

Så kom Paris
Plutselig stoppet alle journalister, reporter og presse å snakke med sine intervjuobjekter. Paris hadde ankommet. På samme måte som Donald Trump ankommer en hver fest med en liten hær av mennesker og ser ut som en konge, kommer frøken Hilton med en like stor stabb og vekker kanskje enda mer oppstandelse. Paris løfter ikke en finger for noen ting, Paris har folk som jobber for seg til det. Hennes jobb er bare å posere på røde løpere, og dette er da også noe hun kan til fingerspissene.

12310-175Paris Hilton,før hun forlot festen til fordel for fengsel..

Hun poserte flittig på den røde løperen, snakket ikke med noen, men løp rett inn. Etterpå satt jeg like ved henne, og da hun ble en del av spøkene i showet, fikk den rike hotellarvingen bruk for all sin poseringserfaring for å holde masken og sinnet inne. Det var nesten så showets host, Sarah Silverman, klarte å knekke frøken Hiltons steinmaske, men bare nesten. Det skulle nemlig vise seg at det ble en fengselscelle på 9 kvadrat som klarte det..

12310-17312310-169
Legenden Mike Myers                                                           Gutta fra sommerens storfilm; Transformers
                                                                                                     Fra venstre; Shia LaBeouf, Tyrese Gibson og
                                                                                                     Josh Duhamel

Se MTV Movie Awards: Behind the scenes, i dag kl. 14.00 på MTV!

Hilsen Cornelis

MIN NYE TRENINGSKOMPIS

12310-38


To glade gutter ute en tirsdags kveld i New York :)

(Det er meg til høyre og Pharrell Williams til venstre, for de av dere som ikke ser forskjell)

Mitt møte med Mr. Trump

Mange har fått sparken av denne høyreiste og alvorlige mannen med det spesielle håret. Jeg derimot møtte en smilende og hyggelig Mr. Trump som gjerne ville gi bort pengene sine.

Mandag ettermiddag, lokal New York tid, var det duket for dans og musikk i Trumps eget palass; Trump Tower på Fifth Avenue. Arrangementet var laget av barn fra hele New York-området som gjennom koreografert dans og musikk minnet de som døde 11. september 2001.

12310-26

Trump og familien
Til å åpne showet tok den PR-interesserte Donald Trump selv mikrofonen, og med pamp og prakt pluss rød løper var dette det nærmeste man kunne komme en kongelig seremoni i presidentkontinentet USA. Lenger ut i showet tok "prinsen", hans sønn over, mens Trump, kona, og datteren sto og så på. Ved siden av The Donald, som han gjerne går under her borte, stod undertegnede.

Jeg kan fortelle dere så mye som at herr Trump er rimelig høy, har mer "normalt" hår i virkeligheten enn på tv, og går i litt for korte bukser. I tillegg er han glad i å vise at han har penger, noe dere kanskje visste. Men at han faktisk skulle dra opp pengebunken sin mitt under seremonien for å begynne å dele ut 100-dollars sedler til noen japanere som han ville skulle gå å kjøpe seg noe morsomt, var mer enn jeg kunne forutse.

Kongelig følge
Etter showet utvekslet jeg noen ord med sjefen selv, før han og hans "kongelige" følge trakk seg tilbake og opp i deres toppleilighet på Fifth Avenue.

12310-21

Mitt møte med tv- og byggherren ble kort, men hyggeligere enn jeg hadde forventet. Jeg fikk ikke sparken, og fikk tillatelse til å ta et bilde, men noen penger fikk jeg dessverre ikke. Kanskje fordi jeg ikke var japaner, hvem vet.. :)

12310-20

Her er forresten linken til Mr. Trump sin egen blogg :)
Hilsen Cornelis
hits