Cornelis´ julekalender starter torsdag kl. 9 - fra NYC, LA, Oslo og London

20111128-112031.jpg

I hele desember kommer jeg til å gi deg daglige reise- og treningstips, gjennom min 2011 julekalender. Enten jeg er i NY eller LA. Sitter på vei til London, eller rusler rundt i Oslos gater - vil du her på bloggen finne enkle treningstips, og se bilder fra steder jeg mener du bør oppsøke.

Torsdag kl. 9 (norsk tid) starter det! Så klikk innom - for tips og råd!

Hilsen Cornelis i Hollywood :)

www.corneliselander.com

Min nye nettside, www.corneliselander.com , er nå oppe. Make sure you check it out! :)

Ha en fin fin mandag alle sammen! 

Hilsen Cornelis i LA

(som akkurat kom hjem ifra hval-jakt. Mer om det siden.. :)  

Innlegg skrevet fra en iPad2. På café i Hollywood

Ok, så her sitter jeg som alle de "kule". På café, med en flunkende ny iPad2, og taster i vei på den lille led skjermen. Min iPad er forøvrig hvit. Viktig detalj..
Jeg mistenker at enkelte tar meg for å være en av disse "Apple-fanboys'a", her jeg sitter med én iPad og to iphones, men virkeligheten er at jeg egentlig HATER Apple (mer om det i mitt neste innlegg..). De lager dessverre bare de peneste produktene, med det beste oppsettet. Men der stopper det også..

I California er Apple selvsagt veldig store, og sitter du på en fortauscafé (nei, jeg skriver ikke kafé. Beklager, men det er et fransk ord..) i Hoolywood, bør laptop'en din være fra eple-kompaniet. I disse dager; aller helst en iPad (2).

Så hvor bra er den egentlig? Forbausende bra faktisk. Å skrive på den "lille" skjermen er lekende lett, og den er utrolig kjapp. Å åpne flere programmer og sider samtidig går overraskende bra, og den lille maskinen gjør en utrolig god jobb. I tillegg til at den jobber like greit med en hver oppgave jeg gir den som min MacBook Pro (oh, glemte jeg å nevne at jeg også eier et par flere Apple maskiner?..), så er den i tillegg så lett og liten at du kan ta den med deg overalt.

Så er jeg fornøyd? Ehh, nei.

Og her gir jeg deg grunnen:
For det første er den for liten og nett. Det er nesten så du glemmer at du har den i hånden, og med tanke på hvor mye mas det er for å få tak i en (mer om det i mitt neste innlegg), så vil jeg ikke risikere å miste den i bakken pga. den nærmest ikke eksisterende vekten og de glatte kantene.

Så til selve bruken. Og skjermen. Å bruke en iPad er liksom ikke det mest "mannelige" du kan gjøre. Når du sitter med maskinen og tipper dine fingre fram og tilbake - og trykker i vei - får jeg liksom en følelse av at jeg ser litt mindre "tøff" ut (men gøy er det jo). Du sitter der og "jobber", og plutselig har det gått timer. Du vil altså miste timer du kunne brukt på noe annet. En annen grunn til å styre unna...

Er det altså da noen grunn til å "løp og kjøp"? Nei. Du kan få nesten liker mye ut av en iPhone4. Du får mer ut av en gammel laptop, og prisen er for høy. MEN, vil du ha siste skrik i teknologi, og ikke være flau over hva du setter opp på bordet foran deg på en fortauscafé er det bare iPad som gjelder.

I hvert fall om du bor i Hollywood..

Hilsen fra Cornelis i LA

Hollywood fra lufta.. :) God søndag morgen til dere alle!Griffith Park, med Hollywood skiltet - lørdag formiddag.. :) LA Downtown.. 

Hilsen Cornelis i LA   

For varmt i dag..Man kan "nesten" høres litt for klysete ut når man klager over varmen i mars måned, men i dag var det nesten for varmt i LA.. Problemet er at varmen kom så fort. Det har vært forholdsvis moderate temperaturer i det siste, og faktisk nesten litt kaldt, men så plutselig i dag: bom, 27 grader.. Ja, det var for varmt.. :) 

Hilsen Cornelis i LA


27 pluss grader 11.50 på formiddagen er ikke så ille.. 


"God morgen" fra vestkysten av USASnø, biltur og 26 grader.. Hello CaliforniaPå biltur i Cali. Her bare 30min. fra huset mitt i Santa Monica, og jammen meg er det ikke SNØ?.. På samme tidspunkt var det så varmt i Santa Monica..: 


God fredag morgen ifra San Francisco :)Hilsen Cornelis i Cali. :)

@corneliselander

Mr. Trump drikker ikke alkohol..Så akkurat Mr. Donald TrumpCNN´s Piers Morgan Tonight. Mannen (Trump) har aldri hatt en dråpe alkohol i sitt liv.. Rimelig imponerende, og noe å tenke på denne fredagskvelden.. Hilsen Cornelis i LA
@corneliselander

 

God helg fra Chinatown :)JESUS på LaBrea..Jesus på LaBrea.. Yep, just another day in LA.. 

To av bilene mine i LA - God mandag, hilsen Cornelis :)"Bilparken" min i LA :) Ha en strålende mandag og uke!

Se bilder ifra mitt opphold i San Francisco sist uke..Sist uke var jeg i San Francisco på grunn av jobb og møter, men fikk likevel tid til litt "sightseeing"..
Under ser du bilder av noe av det jeg rare, og fine som jeg så. Håper du setter pris på noen biler ifra San Fran :)

Bush Market :) Svært mange fine bygg/hus i San Fran :) og bakkene er bratte.. 
På vei til møter med noen lokale produsenter :) 
Fra mitt hotell i sentrum av byen. Nærmere bestemt ved Union Square 
Undertegnede fra undisclosed location 


Hlisen Cornelis, nå i LA :)

Fra Golden Gate BridgeDenne uken har jeg vært i San Francisco, og besøkt blant annet den kjente broen, som står der så majestetisk i tåken utenfor San Francisco.  Mer bilder av byen (og meg :) kommer snart.. 

God helg! Hilsen ifra Cornelis i Santa MonicaGod Jul ifra LAX :)God Jul til alle ifra Cornelis på LAX :)

God jul ifra LA :)

Da nærmer det seg jul, og Cornelis kommer i julestemning. Eller gjør han det?

Utenfor huset mitt er det varmt. Det er sol. Det selges dog juletrær og granbar til den store gullmedalje, men det gir likevel ikke helt den store julefølelsen. I hvert fall ikke når folk går og kjøper trærne i shorts og t-skjorte..


Julepyntet butikk i Santa Monica            Julepyntet Thai restaurant i LA :) 

Nylig var jeg i Arizona. Der var det enda verre. Det var iskaldt om natten, utrolig varmt på dagen, og bare "ørken" så langt øyet kunne se. Midt opp i dette pyntet folk husene sine til jul.. For meg blir det litt som om vi skulle tatt ut surfebrettet og sandalene i Norge til jul. Litt malplassert liksom.

I USA sier man som oftest ikke "God Jul" (eller Happy Christmas), men "Happy Holidays" - noe som skal være mer inkluderende (siden en stor prosent av befolkningen ikke er kristne, og derfor ikke feirer "Christmas").


Når jeg fyrer opp i peisen i stua, og det er mørkt ute, kan jeg få litt "julefølelse". 
....helt til jeg ser ut av vinduet neste morgen..


Uansett hva denne tiden av året kalles, i LA får ikke jeg den helt store høytidsfølelsen. For meg er "Happy Holidays" eller jul, forbundet med snø og kulde. Og akkurat det er det veldig langt fra å være i LA..

Hilsen Cornelis i LA

Koselig motell i Studio City, Cali..

Var en tur i Studio City her om dagen, da jeg passerte dette "koselige" motellet.. Sikker på at det har blitt spilt inn en og annen snuskete film her ja.. :) 

Hlisen Cornelis i LA

Conan O'Brien flyr over hodet mitt..I det siste har Conan O'Brien flydd over hodet mitt. Både i tide og utide.. Jeg så ham fly over Santa Monica i forrige uke. I går fløy han over hodet mitt i Brentwood igjen. Selvsagt er det ikke Conan som selv flyr (eller kanskje det er..), men luftskipet var ment å reklamere for hans nye progam på TBS, her i LA. 

Hilsen Cornelis i LA
Hva heter BLØTKAKE på engelsk?

Hvis du kan noe om- eller liker - bløtkake, så vær så snill å fortsette og lese..

I morgen er det en "stor" dag her i huset. Jeg skriver stor i anførselstegn, for selv om det er min (burs)dag, ser jeg ikke selv på dagen som så stor. Det gjør imidlertid amerikaneren i huset, og i dag bakes det kake. Men hva slags kake bakes det egentlig?

Layer cake? Eller kanskje ikke..
Er egentlig bløtkake en layer cake eller en cream cake? Noen kaller det Norwegian cream cake, og jeg vil nok i hvert fall mene at jeg aldri har sett en kake her i statene som ligner noe på en god, gammeldags bløtkake

Da vi var innom Vons i Santa Monica i går kveld for å plukke opp ingrediensene til kaken(e) fikk jeg faktisk (etter fire år i statene) et aldri så lite kultursjokk. Kaker har aldri vært min store greie. "Selvfølgelig skriver han det", tenker du kanskje, men helt ærlig; kaker generelt frister meg ikke. Etter å ha sett reolene med det amerikanerne kaller kake, fristet det enda mindre..

For hva sier du til denne listen med "gode" søtsaker:Personlig fortrekker jeg egentlig marsipankake. Marsipan er godt - så om jeg ikke liker resten av kaken, kan jeg i hvert fall nyte toppen. Og det rundt..

Så for å spore helt av.. Hva er egentlig forskjellen mellom en bløtkake og en marsipankake? Og kan man ha en marsipankake med bare marsipan? Jeg kastet dette spørsmålet inne på Google, og fant denne siden - hvor ingen av de innskrevne hadde vært borte i en kake bestående av bare marsipan.. Jeg tror derimot det hadde vært en god ide. Når en marsipankake er en bløtkake med et tynt lag marsipan rundt, kan da ikke bløtkake være en marsipankake med et tynt lag krem på toppen? Den hadde jeg foretrukket..

Anyway.. tilbake til det innlegget egentlig skulle handle om: hva heter/er bløtkake på engelsk?

Amanda baker kake. Hun lover at den skal bli bra.. 


I oversetteren på min iPhone sier telefonen; Layer cake. Andre søk og henvisninger på nettet gir cream cake, eller cream layer cake. Uansett hva det kalles på engelsk er det IKKE bløtkake. For i går så jeg hva som kan skje når noen får gå amok med kakeideer. Og jeg kan fortelle deg at det er ikke noe vakkert syn..

Forteller dere i morgen hvordan kaken smakte til slutt :)

Hilsen Cornelis i LA

Fra stranden i LA på en søndag :)

video:img0393
Hilsen Cornelis i LA

Strandbilder ifra LA :)

Ha en fin fin tirsdag. Hlisen Cornelis i LA

Mulholland Drive, Labor Day, 2010


Utsikt fra verdenskjente Mulholland Drive, som smyger seg oppe i åsene mellom Los Angeles og "the valley". Her med utsikt mot sistnevnte :) 


Beste måte å kjøre på denne svært slyngete, og morsomme veien er i en åpen toseter. I dag er det forresten Labor Day i USA. Dette er noe som på en måte markerer slutten på sommeren, og begynnelsen på jobb, slit, og for noen skole. I tillegg er det god skikk å ikke gå i hvitt etter denne dagen.

Ved siden av alt det "høytidlige" er det også siste feste- og grill dag på en stund, så en del er ute på veien litt beruset.. som igjen er grunnen til at undertegnede velger å kjøre hjem litt tidligere i dag, enn han egentlig har lyst til. 

Hilsen Cornelis i LA

Snartur til San Fran :)Fra San Francisco, her med "Full House" huset i bakgrunnen :) 


God morgen ifra LA!

Hei, og "god morgen" til dere alle! 

Er nå på vei til min først kaffekopp med noen produsenter, mens dere hjemme i Norge antageligvis snart er klare for (ferdig med?) middag.. Dagen startet med knall sol i Santa Monica, men det ble kjapt litt disig og lettere overskyet, så det blir nok ingen tur på stranden i dag, men kanskje en tur til det nye shoppingsenteret i byen. Vel, ikke helt hva vi i norsk sammenheng kaller et "shoppingsenter", der blant annet Louis Vuitton og diamant-eksperten Tiffany's har egne butikker..  


Sjekk siden for mer bilder. The dining deck kan anbefales, særlig på kveldstid med hva de kaller: "Dine under the stars" :) 

Hilsen Cornelis i LA 


Dagens bilde: Brannmann i Los Angeles

For de av dere som nå klikket dere inn for å se brannmenn i halvveis uniform, så må jeg beklage. Jeg har ingen slike bilder for dere, men her er min venn Brody på jobb. Btw. full uniform veier ca. 30 kg.... så det er ikke så lett å bevege seg rundt i disse draktene som en kanskje skulle tro. 

Hilsen Cornelis (nå tilbake i LA)PARIS 2010

Hei, og god tirsdag til dere alle! Legger ut noen bilder ifra Paris. Enjoy! :)  Du kan kanskje gjette hvor dette er ifra?.. 
  


Jeg prøvde å ta bilde av utsikten, da denne damen bare stilte seg opp foran kamera.. :) 

 
                                                                   Verdens største museum, Le Louvre, er stort..  

Utenfor mine venner's café, Le Pain Quotidien, ved Place du Marché St. Honoré 


På besøk hos Presidenten i Palais de l'Elysée :) 


Høy dame eller liten bil? Pic. from Paris :)Du har muligens fått med deg/sett nye Fiat500 som det i hvert fall ruller en del av i Oslo's gater om dagen. Dette er riktignok en svært liten bil, men originalen (som daterer så langt tilbake som ifra 1957) er faktisk en halv meter kortere..

Der den nye har motorer fra moderate 70 hk til rundt 200 (!), hadde originalen rundt 13.. Den var altså ingen racer, men har i mer enn 50 år vært synonymt med Italia og kaos trafikk (for når bilene var halvparten så store kunne man jo presse inn TO biler på den samme plassen som én vanlig ville tatt. Right?..

Vel, i Paris så vi i hvert fall et eksemplar av den gamle typen, og man blir liksom litt imponert over hvor små de er. Se bare på scooteren til høyre.. nesten større enn hele bilen.

Hilsen Cornelis

Sene kvelder på Rust i Hegdehaugsveien :)En sen aften hos Rust i Hegdehaugsveien i Oslo med Amanda. Og jeg drikker selvsagt Cola ;) 

Paris, LA, Oslo og New York :)

Føler for å legge ut litt bilder fra de siste ukenes reise. Enjoy :) 

 

Amanda og jeg i et 200 hundreår gammelt fyr i France :) Følte meg litt som Leonardo DiCaprio,  på vei opp :) 

Fra min treningsøkt hos Color Line på vei mot Tyskland :) 

 Her er jeg utenfor Pascal på Drammensveien (eller heter det Henrik Ibsen's gate nå kanskje?)Amanda på Champs-Élysées :)  


Vårt hotellrom i Paris. Mon Hotel, rett ved Triumfbuen kan anbefales! 


På stranden i Santa Monica :) 


Mitt gym når jeg er i New York: NYSC på 30 Wall St.

FAT PEOPLE ARE..

På besøk i Oslo :)

På gamle trakter i Oslo :)
On my way to Oslo.. :)

HVOR I VERDEN?Den som klarer å gjette hvor i verden dette bildet er i fra vil IKKE få en kjempe fin gave i posten, men jeg kommer til å legge ut brukernavnet ditt her senere som vinner.. Det er jo en kjempe fin gave ;) 

SÅ ALTSÅ; HVOR I VERDEN HAR JEG TATT DETTE BILDET?  

Vinneren ble: Bodylove-Treningsvenninnen 
som halvveis gjettet rikitg :) det er i LA, nærmere bestemt i Hollywoodland, rett nedenfor det verdenskjente Hollywood-skiltet :) 

Cruising i LA :)

Her er noen bilder ifra en liten tur Amanda og jeg hadde i LA her om dagen :) 


Turen startet opp Wilshire Blvd. til 405 :) 

 Så følte Amanda for å ta turen opp til the Getty Center.. Så etter at vi parkerte bilen bar det- ved hjelp av et lite, nærmest lydløst tog- opp til senteret som ligger oppe i fjellskråningen bak Brentwood. 
  Og jeg må si at det var verdt turen.. For en utsikt! Og et fantastisk sted å ha en liten lunsj, en søndags ettermiddag.. Er du i LA, ta turen! :) 

Deretter gikk ferden til Malibu :) 
  


Moonshadows i Malibu, hvor kjendisene alltid blir ekstra fulle.. 

God helg, hilsen Cornelis i London :)

Noen som har en kulere bil? -Hilsen Cornelis i LAGikk forbi denne raringen på Main St. i Venice i dag.. J

Hilsen Cornelis i LA
 

NOE SKJER I MALIBU..Slik så køen ut i retning Malibu..

og slik så det ut på stranden i Santa Monica..Vet ikke hvorfor folk gidder å sitte i to timer kø opp dit når man har hele stranden å ta av her.. (for nei da, det skjer ikke noe annet i Malibu enn å ligge på stranden.. :) 

Min nye bil i LA :)
For de av dere som ikke vet hva dette er: dette er en rå bil :) 


Fra stranda i Santa Monica i dag.. 25 grader og sol :)


God morgen ifra LA :)God morgen ifra englenes by :) 

Hilsen Cornelis i LA

PÅ SKØYTER I LOS ANGELES..

Hva gjør man når det er 25 grader og sol? Går på skøyter, selvfølgelig.. :) 

  Lei av at folk skal stille seg opp foran kamera og dekke til det jeg virkelig prøver å ta bilde av.. :) 

Hilsen Cornelis i LA 

Beste kjæreste i Los Angeles? :)Personen bak dette gikk vel av med seieren for "beste kjæreste" på Valentine's day, vil jeg tro :)

 

Hilsen Cornelis i LA

TV ON THE WALL

Jeg kan vel ikke akkurat kalle meg selv en "handy-man", og har alltid likt å bestille ting ferdig montert/fikset. Forrige gang jeg skulle henge en tv på veggen her borte i LA var jeg nødt til (utleiefirmaet krevde det..) å betale profesjonelle til å gjøre jobben. Dette kostet ca. 3000.. og etter å ha sett på hva de faktisk gjorde for disse pengene, bestemte jeg meg denne gangen for å gjøre det selv..


Så etter litt plunder og mas er endelig tv'en på veggen :) 


Hilsen Cornelis i LA

ER DU HANDY? 

På besøk hos de nye SAAB eierne :)


På besøk hos de nye SAAB eierne :) on Twitpic

Mitt gym på Wall St. i AUDI reklame

 (Audi) 
Et av bildene av nye Audi A8 utenfor mitt gym, NYSC, på Wall St. i New York 
 

TRENGER DU VIRKELIG DENNE?

I dag ble den lansert, den rimelig "hyped'e" tablet'en til Apple, til slutt kalt "iPad".


Den ser ut som en stor iPhone, og skal være noe du bruker når du ikke gidder å drasse på laptopen eller når en iPhone blir for smått. Men da til mitt spørsmål; når trenger du egentlig noe midt i mellom dette? Når en iPhone blir for liten, men en laptop er for stor, er da ikke også denne for stor?

Den skal visstnok erstatte våre bøker, men kan du holde denne i senga og lese din siste Dan Brown bok, kan du vel også lese det på en laptop..? Vel, nå ser det ut som billigste variant av denne (her i USA) blir $499,- noe som selvfølgelig ikke er så ille, i hvert fall med tanke på at en iTouch koster bortimot halvparten. 

Apple's store på Fifth Ave. i NYC

Jeg synes over all at iPad'en var litt skuffende, særlig at den mangler kamera, noe som for undertegnede hadde vært en viktig faktor, men skal jeg ha en? Ja, det kan du banne på.. :)

Hilsen Cornelis, på vei fra New York tilbake til Cali.

Tilbake i LA fra kalde San Francisco..

Tilbake i Santa Monica og LA etter et lite opphold i det langt kaldere San Fran.

Vel, i forhold til dobbelt-sifrede kuldegrader i hjemlandet skal man vel ikke klage, men når det er jakke- vær og litt yr i luften begynner man å klage, når man er vandt med sol og "sommer" (året rundt) i sør-Cali. Fra San Francisco's mange bratte bakker og undertegnede utenfor Ghirardelli Square. 

 

Jeg elsker hotell- jul.. Jeg liker måten hotell blir julepyntet på og den pompøse pynten du finner i de mange hotell-lobbyer og restauranter verden over. For tacky å ha det hjemme kanskje, men veldig fint å se på..  Her fra mitt opphold på Hotel Monaco og Amanda til høyre. 


Et lite stykke Norge..
Sjømannskirken er alltid som et lite stykke Norge for oss nordmenn i utlandet. 

I Kina..


Snarvisitt innom Kina.. 

Hilsen Cornelis i Cali./Kina :) 

På Facebook, Twitter og bloggen fra hottub'en :)

Er innom facebook, sitter og søker igjennom twitter og legger ut disse bildene på bloggen her. Fra hottuben. 

Og ja, jeg HAR mistet en iPhone i vannet.. :) 

securedownload7securedownload3


God torsdags "morgen" fra LA :)God torsdags "morgen" fra LA :) 

Verdens eldste..Fra verdens eldste McDonald's (i East LA), som fortsatt er i drift. Ikke at jeg gikk inn, men syntes det var litt morsomt å ha vært (utenfor) der.. :) 

mcd

Hilsen Cornelis i LA

Diverse fra Cornelis. God mandag :)

ny 2

Fra Rockefeller Plaza, en av verdens beste utsikter :)  

ny 1 Fra heisen opp, New York's kjappeste..

moi på krypto

Undertegnede fra showet "Krypto" på TVNorge noen år tilbake.. :)  

på vei til santa barbara

På vei til Santa Barbara..

 marina del ray Marina del Ray :) 

ny 4

Har du sett "Kongen av Queens" på TV3 har du garantert  fått med deg Queensboro Bridge, som er hovedbroen mellom Manhattan og New York City bydelen Queens.

leadc823834f7d0058d1f1caed5acc425

n68242084821593485805053

Fra "klippen" i Santa Monica med Santa Monica Pier i bakgrunnen :)

n78507043256343859822

I Laguna Beach med min venn Jens :) 

Hilsen Cornelis i LA

 

 

Fra innspilling av Samantha Jade's nye music video..

Min nye look for Samantha Jade's nye music video.. :) 

Hva er DIN nye facebook adresse?

www.facebook.com/cornelis

Noen andre som klarte å plukke opp gode adr. i dag tidlig? :)

Hilsen Cornelis i LA :) 

 

Ferdig spray'et av Sunset Tan.. :)

Her er undertegnete, ferdig spray'et av folkene hos Sunset Tan.. Ready for the weekend.. :) 

GOD HELG FRA CORNELIS I LA :)

Ja da, det er ikke helg enda.. men jeg tar helgen allerede i dag..  

hottub1

Sitter og spiser frokost på Arnold Schwarzenegger's og mitt favorittspisested, Le Pain Quotidien, og skal videre til Carlos Antonio's show om noen timer.. 

Ha en fin helg! 

Hilsen Cornelis i LA 

On my way to Malibu :)

mot malibu

Meg med verdens tøffeste hund :)

daisy og meg

Playa Del Rey, Cali :)

manhattan beach1

Fra Angeleno Magazine :)

from angeleno magazine

Fra siste nr. av Angeleno Magazine i LA :) 

Min nye bil :)

my new car

min nye bil2

I LA "må" man ha en sommerbil, og en vinterbil (selv om det strengt tatt er sommer hele året..). Så her er min nye vinterbil.. :) 

Hilsen Cornelis i LA

PENT?


Fra en av mine morgenturer ved vannet i Santa Monica. Ikke så mye å klage på..  :) 

Min venn Brad's nye Lamborghini :)

brads car
brads car 2

Min venn Brad's nye Lamborghini.
Summertime in LA :)  

Hilsen Cornelis i LA

Snarvisitt til Laguna Beach.. :)

Jeg dro med meg min kompis Jens til Laguna Beach, som er et av de beste stedene på jord.... :) 

laguna beach2
laguna beach8laguna beach6
laguna beach9

Hilsen Cornelis i LA
cornelis@z-one.no

Hva synes DU er det beste sted på jord?

Santa Monica today :)

sol i santa monica

På Lakers kamp :)

I kveld var jeg på min første Lakers kamp her i LA. Kampen ble spilt i "Staples Center", i Downtown LA, som er Lakers' hjemmebane.

lakers kamp 3

"The Lakers" spilte mot "Phoenix Suns", som dessverre manglet sin Shaquille O'Neal, men de spilte likevel svært godt og Lakers slet med å vinne en knapp seier på 115-110. 

lakers kamp Utenfor før kampstart

lakers kamp 4 En viss Kobe.. :)

lakers kamp2

Hilsen Cornelis i LA
cornelis@z-one.no

Fra Venice beach i dag

Vel, jeg måtte bare legge ut noen bilder fra da jeg var og bladet (les.: å gå på rulleskøyter..) i Venice i dag. Det var knall sol og fint vær, da en tett, tett tåke kom sigende inn fra sør. Det merkeligste var å stå på linjen mellom sol/fint vær, og tett tåke/dårlig vær.

Ta en titt selv, så ser du kanskje hva jeg mener.

venice bilder 2

venice bilder

Hilsen Cornelis i LA 

cornelis@z-one.no

venice bilder 3

07.nov.2008

freeway

Tommelen opp :)

bilder tatt av ystein11

Tommelen opp for i morgen! Valget i USA er bare få timer unna.. :) 

God mandag,
hilsen Cornelis i LA

Redondo Beach :)

fra hermosa beach4


fra hermosa beach2


På vei inn til Paris..

la defense

På vei inn til Paris, og La Défense (Paris` business distrikt). Været er litt gråere her enn i LA, men man slipper i hvert fall å bekymre seg for jordskjelv.. :) 

france 2

På vei til stranden..

santa monica sol

God søndag til dere alle,

fra Cornelis i LA
moi in france

Fra innspilling i Hollywood :)

fra innspilling i hollywood

Her er jeg som geriljasoldat fra en innspilling i Hollywood. Ha en fin uke alle sammen! 

Hilsen Cornelis i LA :)

Las Vegas..

las vegas

Her er jeg i Las Vegas for å spille og feste, og så er det mest interessante i hele byen et hotell med vannshow foran.. Ja, ja, alt er ikke slik man tenker seg :) 

Men tro meg, hotell Bellagio i Las Vegas kan være verdt en tur alene.. 

Hilsen Cornelis i LA :)

Uvanlig syn i USA..

uvanlig syn i usa

Jeg holdt på å sette baguetten min i halsen da jeg en morgen så denne franske lille raringen (2CV) putre rundt i Santa Monica´s gater. Et uvanlig og morsomt syn i en by hvor bilene ellers gjerne er større enn husene eierne bor i.. 

Cornelis :)

Nok en solrik dag i LA :)

Det er aldri et spørsmål hvordan været vil bli her i LA. Sol er det nemlig fra morgen til kveld, i hvert fall føles det sånn, og regn vil du kun oppleve et par dager i året..

I LA er det mer eller mindre sol hver dag, og skulle du se noe som minner om skyer er nok sjansen for at det er forurensing større enn at det er regn i anmars.. 

dscn1139 Sol og "sommer" i Malibu.

Da min kompis Tomas her om dagen lurte på om han kanskje skulle ta med etuiett til kameraet sitt, sånn i tilfelle regn, begynte vi begge bare å le. Her vil du nemlig ikke se en dråpe vann komme fra oven, men derimot sol, lettkledde kropper og strender så lange som øyet kan se. 

down town la Downtown, LA.

Skal du til LA så er det én ting du kan legge igjen hjemme; paraply. 

burbank 
Solfylt i Burbank. Det området i LA som blir varmest..

Hilsen Cornelis i LA :) 

Min nye bil i LA

dscn1134
Min nye bil i LA, og sommeren er reddet.. :)

dscn1138
Min venn Tomas og jeg på vei til Malibu for å surfe :)

I Venice på rulleskøyter :)

lef5b43295e209803f98b9b570aab529c

lf5e4859c8370d27b10f20c34769552b7

Ha en fin torsdag alle sammen :)

Party i Hollywood :)

party i hollywood

På fest i Hollywood med Lauren. Og jeg drikker selvfølgelig diet coke :)

Min lille venn Ashley :)

min lille venn ashley

Min lille venn Ashley i luften, med meg bak :)

Hilsen Cornelis i LA

Fra innspilling av FORD reklame i Santa Monica

dscn1046

dscn1041

Hilsen Cornelis i LA

Tid for deg sjælv..

dscn1005

Gikk forbi denne personen på stranden i Santa Monica i dag, og hun ønsket tydeligvis å sitte for seg selv :)

God søndag fra New York!

the village
God søndag! hilsen fra Cornelis, som er på lynvisitt i East Village, New York :)
the village3   the village2
Spesielle hager i nabolaget..

Bilder fra min by..

Her kommer noen bilder fra min hverdag i New York. God helg folkens!


time warner bygningen  wall st omrdet6
Columbus Circle shoppingsenter (forøvrig New York's     Nydelig leiegård ved Wall St. Her koster en studioleilighet
beste..) med Central Park South i bakgrunnen.                   deg like mye som en 4-roms på Aker Brygge.. :)

stasjonen i queens  utsikt mot manhattan2
Fra Queens, et nabolag nordmenn frykter, men                Fra t-banen på Queensboro Plaza, siste- eller første
som har mange spennende sider..                                      stasjon i Queens, alt etter hvordan du ser det..

china town5  china town2
Det kulturelle mangfoldet er litt større her enn i Norge..

dsc00838 
Verdens mest eksklusive skøytebane; Trump banen ved Central Park South og Plaza Hotel.

Hilsen
Cornelis
alltid paparazzi

New York's hyggeligste skilt..

Wall St. omr?det Wall St. omr?det16

New yorkere kan det med vennlighet, og utenfor legendariske Woolworth Building står dette skiltet og ønsker deg "velkommen"..

For å si det sånn, jeg gikk inn.. :)

Cornelis

NYPD Blue veggen..

Soho2

Første gangen jeg så denne veggen var det som om jeg gled rett inn i introen til NYPD Blue, og jeg tok meg selv i å begynne å plystre til intro-musikken. Men nå, etter måneder med nærmest daglig passering, er den bare blitt en del av hverdagen min. Slik er New York; nesten som å være i en konstant film, men som du etter hvert begynner å innfatte deg mistenkelig lett til.. :)

HAR DU OPPLEVD NOEN SLIKE "FLASH BACKS"?

Hilsen Cornelis

IKKE HELT ELIXIA OG SATS..

Wall St. omr?det12

Litt penere enn Elixia og SATS?

Dette er New York Sports Club på Wall Street, som er mitt treningssenter når jeg er i byen. Kan anbefales på det varmeste.. :)

Søndagshilsen fra PT´en i USA
Picture 099

I China(town)..

Bilder tatt av ?ystein11

Moi in China(town).. En spennende del av New York, om du tør :)

Tirsdagshilsen fra
Cornelis i New York

http://www.myspace.com/corneliselander

God helg fra New York

12310-261

God helg folkens!

Hilsen Cornelis

Hva skal du..

i helgen?

Skal du A. Trene

12310-191    

eller B. Drikke?


P.S. beklager at jeg ikke har noen bilder av meg selv eller andre som drikker.. :)

ER DET OVER?

Er sommeren virkelig over? Er det bare å pakke sammen t-skjortene og badebuksen?

Nei, sommeren 2007 var ikke mye å trene seg opp for, i hvert fall ikke om man befant seg i Norge..
Personlig var jeg så heldig at jeg kun befant meg noen dager hjemme i regnet, men jeg føler virkelig med de av dere som kun opplevde regn..

Værgudene var ikke med oss, men det er uansett ikke så mye vi kan få gjort med dette nå..  Mitt råd er heller at du løper inn på helsestudioene og håper på at sommeren 2008 blir verdt det..

Lykke til med treningen utover høsten, og hold meg oppdatert!

12310-229
Jeg kom aldri i sommermodus i Oslo i år, men heldigvis var det sommer andre steder..

Hilsen Cornelis

P.S. Hva gjorde du i sommer?

HA EN FIN UKE ALLE SAMMEN!

Ha en fin uke alle sammen!  Forhåpentligvis skal dere trene mye og spise sunt, ikke sant?

12310-227

Hilsen PT-en deres :)

Her koster en salat 2000 kroner..

I dag da jeg skulle spise lunsj holdt jeg på å gjøre en bommert. Jeg gikk inn på caféen du ser under for å spise, men da jeg fant du at en salat med shrimps kostet 2000 kroner..ble det fort et annet sted. Glad jeg ikke bare bestilte uten å sjekke menyen først! :)

12310-186

Har du en sprø restaurant opplevelse?

Hilsen Cornelis

God søndag alle sammen!

12310-180

God søndag alle sammen,

hilsen
Cornelis i Malibu :)

Apple lei MySpace

Apple´s Store på Fifth Avenue er lei av MySpace. Nå nektes folk å gå inn på tjenesten..

12310-159

Som du kan lese på Itavisen er Apple´s brand store på Manhattan lei av at folk står timevis på MySpace i butikken deres, uten å kjøpe noe. Nå har derfor butikken valgt å sperre nettleserne på utstillingsmaskinene for nettstedet.

Videre opplyses det om at også tjenester som Facebook, som går som en farsott i Norge om dagen, også kan bli sperret om dette skulle bli et problem. Men i USA er faktisk Facebook (som forøvrig ikke uttales Fasebuuuk, slik vi nordmenn har en tendens til å si..) ikke inn lenger, så dette behøver dermed ikke bli et problem for Facebook-gale nordmenn på tur i storbyen.

Skulle det likevel bli problemer med å komme seg på nett kan jeg anbefale å stikke bort til Sony Style Plaza på 550 Madison Avenue, som både lar deg surfe i fred og i tillegg har mange fete ting å se på :)
De har forøvrig også en egen Starbucks du kan plassere kjæresten på, om hun skulle gå lei av å vente, mens du sikler på de nyeste tingene..
12310-161

Jeg er forøvrig ikke helt enig i itavisen´s journalist som mener at: "Apples prestisjebutikk på Fifth Avenue i New York er stedet å handle dersom du har overfylt lommebok og designerleilighet på Manhattan."
Her koster tross alt en Mac gjerne halvparten av det den samme maskinen koster i Norge.. så at det er så dyrt å handle her blir vel litt rart å mene..

Dette var grunnen til at jeg selv kjøpte meg en MacBook Pro her, selv om jeg både hater mac og savner min gode pc i Norge :)

Hilsen Cornelis
i New York

Moro på byen..

Det er alltid like moro å ha med "treningsnarkomanen" på byen.. :)

12310-133

Sommer i New York!

Det har vært kaldt til tider her i New York, men nå er sommeren endelig kommet til byen. De siste dagene har temperaturen ligget på rundt 30(!) grader, og man kan vel ikke klage lenger..

12310-130
Joggere, bladere og barnevogner er på plass. Det er sommer i New York!

12310-132
Selv en treningsekspert kan ryke på en is i varmen..

Hilsen Cornelis

NEW YORK SNØDD NED

I dag stoppet New York opp. På grunn av snø..

12310-96
På Broadway gikk trafikken like fort som vanlig, selv om gaten var stappfull av snø.
 
Da jeg våknet opp og så ut av vinduet i dag tidlig, var det nesten som jeg var hjemme i Norge igjen. Plutselig var de ellers så tørre gatene stappfulle av snø, og det var nok bare undertegnede som synes det var gøy.. T-baner ble kansellert, fly fikk ikke lette eller lande og bilene sto på kryss og tvers.

I tillegg klarte ikke myndighetene å få bort snøen, så folk var mildt sagt forbannede og kaos var et faktum. Folk setter nemlig ikke ned farten i New York, samme hvor dårlig føret er..

12310-90
Det var vanskelig å se hvor fotgjengerfeltene lå i dag..

12310-91
..og det var kanskje ikke dagen å dra ut en ny hvit bil..

LØRDAG, HELG OG SNØFRITT. UT OG LØP!

Det er lørdag, helg og snøfritt. Det er på tide å få på seg treningsskoene og komme seg ut og løpe!

12310-73

Lite snø betyr at du kan fortsette dine utendørsaktiviteter, slik som her i Central Park hvor gresset fortsatt er grønt..

12310-75

HVOR GODT LIGGER DIN BIL PÅ VEIEN?

12310-72

TID FOR TRENING

Nå er det endelig helg, og det betyr fritid og kanskje trening..

Hva skal du trene i dag/morgen?

12310-71
GOD HELG ALLE SAMMEN!

Hilsen Cornelis

GODT NYTTÅR!

GODT NYTTÅR TIL DERE ALLE!

Måtte dette bli deres beste treningsår!

Hilsen Cornelis :)

12310-61

NY JULESOKK FRA CORNELIS

I fjor tillot jeg meg å komme med gode og sunne forslag på hva man kunne fylle i julesokken, men det skulle vise seg å bli noe jeg kom til å angre på.

Siden i fjor har jeg nemlig ikke hørt om annet enn denne julesokken og at jeg kunne finne på å skrive at man skulle ha nøtter i den, og klementiner, for ikke å snakke om sukkerfri tyggegummi.
Hva var jeg for en liksom?

12310-52
Stridens kjerne; en julesokk..

Kolleger og andre liker å dra dette fram som et eksempel på hvor "ekstrem" jeg er, og jeg skjønner nå at julesokken, på lik linje med fotball, er noe man ikke tuller med. På grunn av dette skal du denne julen få en ny julesokk av meg, men i denne finner du ikke en eneste ting. Det er ikke noe usunt i den, men heller ikke noe sunt, for jeg vil ikke tråkke på noens tær. I hvert fall ikke i jula :)

GOD JUL!
Hilsen Cornelis

(som har en julesokk fylt av proteinpulver og frisk frukt, men med en liten pose M på lur, i fall suget skulle komme ;)

TRENINGSEKSPERT VAR PØLSEGUTT

Ja dette hadde dere vel ikke trodd, at jeg har reklamert for både bacon, pølse og Pepsi.
Godt det er lenge siden, og håper jeg ikke "ødela" for mange.. :)


12310-43

Hilsen Cornelis

Moi på Broadway

12310-30

Her er jeg på Broadway i New York og samtidig "reklamerer" for kjæresten min sin kanal, MTV.

Gjest hos Kanal24

Kanal24 bilde

I dag var jeg gjest hos Lars Erik i programmet «Brunch» på Kanal24.

Der fikk jeg blant annet vite at programlederen hadde begynt å trene igjen etter å ha lest min artikkel om geriljakardio. Godt å vite at jeg er «med på» å få Kanal24 i form. Nå mangler bare Antonsen og Golden på gull-listen min :)

Lørdagshilsen fra Cornelis

Christian og jeg på Ullevaals kongetribune

12310-15

Christian og jeg på Ullevaals kongetribune under mandagens Start-Lyn kamp.
Dessverre tapte Lyn 1-2 for Start..men humøret var nesten på topp for det :)

HVORFOR KVINNER IKKE LIKER FOTBALL

Tror du det er tilfeldig når kona- eller kjæresten blir sur bare hun ser, hører eller føler en fotball i nærheten? Det tror ikke jeg..

De fleste kvinner hater fotball. Virkelig hater det! Alt fra å se det på tv, til å spille det selv gjør at det vrenger seg av frustrasjon for de fleste kvinner. De vil ikke ha noe med en fotball å gjøre, og ser helst at også du dropper det.

Hva kan det komme av, spør du deg selv kanskje? Vel, her er en liten liste med forslag:

1. Kvinner eier ikke retningssans, så det blir vanskelig å holde styr på hvilken vei de skal score. Ikke prøv å forklar dem at: «men du ser det målet på høyre banehalvdel, der skal du score..». For kvinner er alle mål like..
2. Alle kvinners mareritt er å dukke opp i samme antrekk som en annen kvinne..
3. Kvinner liker ikke å ha flekkete klær. Dermed er faren for sklitaklinger og det å falle på gresset en grunn for å stå over.
4. Kvinner liker ikke at menn plystrer og hoier etter dem, dermed blir det utenkelig for kvinner å ha supportere på tribunen.
5. Kvinner liker ikke at andre sjefer og bestemmer over dem, derfor er det utelukket med dommer på banen.
6. Kvinner liker å se på tv, høre på musikk, eller ha en eller annen ivrig instruktør som heier dem frem når de trener. Å løpe rundt på en bane uten underholdning er utelukket for de fleste kvinner.
7. Kvinner liker ikke å komme etter menn, og siden det maskuline kjønn var først på banen gjør det det uaktuelt for kvinner å spille.
8. Kvinner liker å følge moter slavisk. Derfor vil fotballen bli lagt på hylla den dagen det ikke er hipt lenger..
9. Å hoppe etter fotballen og nikke den mot mål vil ødelegge frisyren, og etter klær er dette det kvinner tenker mest på..
10. For kvinner ville det vært viktigere å baksnakke det andre laget, enn å faktisk score på dem..
11. For kvinner er det ikke ordentlig kamp før de kriger mot menn. Så inntil den dagen er kvinnefotball bare å regne som oppvarming....

Denne listen representerer ikke det alle kvinner mener, men er nok ganske treffsikker for det!
Det finnes selvfølgelig noen kvinner der ute som liker å leke med én ball, men det er ikke mange av dem. Listen med forslag er hentet ut fra undertegnedes egne erfaringer med det motsatte kjønn, og gjenspeiler ikke alle kvinners synspunkt, meninger og interesser, men gir (også i følge undertegnete) likevel et godt bilde på hvordan kvinner generelt tenker.

Cornelis :)

12310-13
Foto: Paul Weaver

FRANKRIKE GJØR DET IGJEN!

Etter 3-1 over Spania i kveld er Frankrike igjen klar for å møte Brasil. Ønskereprisen fra ´98 er et faktum..

Mitt favoritt lag, Les Bleus (Frankrike), gjør det igjen. Etter en spansk VM- fadese er de franske spillerne igjen klare for å kjempe mot Brasil, slik de gjorde og vant i ´98..

Ribéry, Vieira og Zidane er navnene som i kveld sørget for at Frankrike fikk sine tre mål, og «det franske spøkelset» -som ikke hadde vunnet VM kamper siden mesterskapet på hjemmebane- er definitivt over.

Så nå er det bare å lade opp til lørdagens kamp mellom to av største fotballnasjonene i verden. Husk bare å få i deg sunn mat under kampen, og ikke la en dårlig pølse ødelegge fotballen..

Cornelis :)

Dårlig samba gir mål!

VM- favoritten Brasil spiller i dette øyeblikk mot Ghana, som har vist overraskende takter. Ghana spiller som Brasil og går mesterne en høy gang, selv om Ronaldo & co leder 2-0.

Se kampen på TV2.

Dårlig samba gir mål!

GRATTIS SVERIGE!

12310-11

GO SWEDEN
Det var på håret, men de klarte det til slutt! Sverige, som eneste skandinaviske land, er videre med i fotball VM noe som fortjener en liten klapp på skulderen. Nå er det ikke lenger dem mot oss, men en samlet nordisk region som bør applaudere fram söta bror.

Hvis du ønsker, så send inn din hilsen til svenskene! De forstår antageligvis ikke hva du skriver/sier, men det er som kjent tanken som teller..

- Cornelis

INGEN SKJØNNER TRØNDERSK?

TV3´s populære og morsomme serie «Charterfeber» består av turglade nordmenn fra hele landet, men noen av dem skjønner vi ikke hva sier, skal vi tro TV3.

«Charterfeber» går på TV3 på søndagskveldene, og er blitt en sikker vinner i tv-krigen for kanalen. Programmet handler om typiske nordmenn på charterferie på ferieøya Gran Canaria, og mangfoldet blant deltagerne er det ikke noe å si på.

Her finner vi festglade ungjenter, eldre pensjonister, grillglade gutter og turglade menn. I tillegg til én «normal» familie.

Trøndere
Sist ble vi kjent med en ny guttegjeng fra Trøndelag, og da jeg så reprisen i går var det noe som vekket min oppmerksomhet: trønderne blir tekstet!

Der har vi altså folk fra nord og sør, øst og vest, og alle skal vi skjønne hva sier, men trøndere?
Nei, der går grensen!

Trøndere har altså blitt den nye uforståelige språkgruppen blant nordmenn, og vi ifra Oslo får heldigvis hjelp fra TV3 til å tyde hva disse festglade guttene egentlig mener når de prøver å snakke.

Så får det heller være at de unge trønderske guttene egentlig er de, etter mitt syn, mest oppegående på øya og de eneste jeg egentlig skjønner hva sier i utgangspunktet.

Rai, rai

Cornelis

GRATULERER LYN!

Lyn vant med stil over Vålerenga i går, og kan med det fortsatt smykke seg med tittelen «byens beste lag».

Nå skal ikke jeg påberope meg å være noen fotball tilhenger, og de av dere som er faste lesere vet at jeg kan komme med kritikk av sporten, men uansett om du liker fotball eller ikke er prestasjonen av Lyn like mye imponerende.

Ikke siden 1981 har klubben fra øst klart å slå Lyn, og selv om Vålerenga slår de fleste ellers er det altså «umulig» for dem å senke vestkantlaget.

Av fare for å sette meg selv i en Lyn supporter bås- som gjerne består av litt yngre vestkant gutter som egentlig kanskje ikke er så opptatt av fotball, men heller det å slå «østkanten»- vil jeg heller bare avslutte med å gratulere Lyn, men også legge til at det hadde ikke brydd meg så veldig om det heller var Vålerenga som hadde vunnet..

Cornelis :)

P.S. Da jeg som den «Lyn-tilhengeren» jeg er skulle søke på Vålerengas nettsider komme jeg heller inn på denne siden, som er noe litt annet. Husk det; VIF-gutta bruker ikke forfinnete tale måter :)

MEG I NEW YORK

12310-7

Her er jeg på shopping i New York, og som du kan lese på reise sidene på Side2 er det nettopp denne tiden av året som er best å besøke millionbyen på. Nå er våren kommet (eller som de sier over her: «Spring has sprung») og temperaturen ligger som oftest opp mot 20 tallet.

Siden byen er stor (men ikke lenger farlig) kan det være lurt å få et visst overblikk og lære seg litt hvor ting ligger før man faktisk står i gatene, gå inn her for en veldig ryddig og god oversikt.

God helg,
hilsen Cornelis!

SE & HØR STJAL!


SE & HØR likte én av mine saker så godt at de like så greit stjal noen linjer fra den. Det eneste var at de «glemte» å fortelle hvor den kom ifra..

I siste nummer av SE & HØR kan du lese i «HØRT AT...»- spalten om Henriette Bruusgaard fra Absolutt Underholdning, og at hun heller ville byttet kropp med Michelle Pfeiffer enn Pamela Anderson.

Det eneste er at denne saken er hentet fra mine «60 Svette» med nettopp frøken Bruusgaard, og i så tilfelle har ikke SE & HØR «HØRT AT..», men heller «LEST AT».

Hvis SE & HØR og journalist Marcus Husby i «HØRT AT» trenger hjelp til å fylle ut sine sider med noe saftig og slarvete sladder, kan han/de heller ta direkte kontakt. Så skal jeg nok hjelpe dem på vei, men det kommer til å koste. Minst én sånn morsom flaske- post ferie jeg vet de har så mange av!

Hilsen Cornelis
Journalist i TV2 Nettavisen/ deltid for SE & HØR :)

VG «STJAL» SVENSK GULL


Det ble gull til Norge i går, selv om vi ikke vant. Vi var nemlig med og hjalp svenskene til gull, skal vi tro VG.

Svenskene kan endelig hvile lettet ut, etter å ha innkassert gull på både dame- og herrestafetten.
VG NETT mente derimot at gullet også var norsk.

Norsk-Svensk
Da de svenske langrennsdamene i går tok Sveriges første OL-gull siden vinterlekene på Lillehammer, ble det litt for mye for enkelte her hjemme. Én ting er å ikke vinne, men at Sverige skal gå av gårde med gullet- alene- der går grensen.
«Norsk-Svensk GULL» var teksten som sto på VGs nettsider da stafetten var over.
Grunnen var at den svenske treneren var norsk.

Greit så er treneren norsk, men gir det oss retten til å «ta» gullet?
Sverige kan kanskje heretter si de vant Melodi Grand Prix i ´85, med låta «La Det Swinge» og gruppen Bobbysocks.

«Første OL-gull siden 1994, men treneren er norsk»
- VG

Morsomst
Selv om svenskene skulle ta flere gull enn oss, er vi uansett bedre på én ting;
sportskommentarer.
For der svenskene er gørr kjedelige, kommer vi nordmenn på banen.

Kommentarene i norsk tv, radio eller aviser er ofte noe slik:
- Å kom igjen! Dette kan vi klare!!!, hyler de gjerne helt til de siste 10 meterne, selv om Marit Bjørgen skulle ligge 1000 meter bak. - Å kom igjen! Vi tar gull, tar vi gull!?
- Vi var uheldige, bare vi altså! Hadde det ikke vært for at hun er syk!, Den elendige italienske maten!,  Den uvante middelhavsluften!, De vonde sengene!, Hvis italienerne bare hadde kunnet snakke norsk!
«Norge er gull- favoritter!», «Norge tar GULL i dag!», «Marit sier hun er i GULL- form!», «Dette blir en folkefest!» - Oi, vi tapte. Ja det var den forkjølelsen som gjorde det.
«Nå er Marit i form igjen, nå LUKTER det GULL!» - Ja nei, vi vant ikke, men vi tapte ikke heller.
«Svenskene hadde ALDRI vunnet uten NORSK hjelp!!»

Det er typisk norsk å være best! Så la oss også være best på å unne andre seier, og ikke synke så dypt at vi må «stjele» gull fra söta bror! De er jo tross alt ikke så rike. 

Cornelis :)

P.S. Etter litt kom VG NETT med denne: 

«SJANSELØS MOT SVERIGE
- ..men vi knuste Sverige i curling!»

Prinsessen og Professoren

Prinsessen og Professoren

Jeg tok med meg Jasmin Aasland, kjent fra «Borettslaget» og «Tjuefjerde», på en beinhard treningsøkt. Det ble et avslørende og morsomt møte, som du kan lese mer om på Side2.

N.B.! Jasmin er aktuell i «Prinsessen og Professoren», som har premiére på TV3 i midten av mars.


Cornelis

Charlotte fra MTV

Les mitt trenings intervju på Side2 i dag

PÅ Side2 kan du i dag lese om da jeg tok med meg Charlotte Thorstvedt fra MTV på trening:
http://pub.tv2.no/nettavisen/side2/trening/article545761.ece

Det ble et avslørende intervju..

VINN PERSONLIG TRENER TIMER

Nå har du mulighet til å vinne meg, i hvert fall for ett par timer.

På Side2 ligger det nå i anledning ett årsjubileumet for siden en konkurranse, hvor du blant annet kan vinne timer med meg som personlig trener.

Så hvis du har spist for mye i jula og formen ikke er helt på topp, gå inn på konkurransen:
http://pub.tv2.no/nettavisen/side2/konkurranse/article525070.ece
og se om du blir den heldige vinneren.

Lykke til!P.S. Det er mange andre fine premier der og, bare så det er sagt :)

GOD JUL!

I dag skal jeg ikke komme med noen trenings- eller matråd. I stede vil jeg heller ønske alle mine lesere en RIKTIG GOD JUL!

Og hvis du lurer på hvor nissefar bor, så mener i hvert fall denne nettsiden:
http://www.julenissen.no/besok.html å ha svaret på det.

Og står du og sliter med å få til ordentlig ribbe, kan du gå inn på denne siden for å få litt råd og hjelp:
http://www.unil.no/sw495.asp

Og hvis du av en eller annen grunn er skikkelig lei alt som heter jul, snø, ribbe, osv. så kunne det kanskje vært deilig å reise hit: http://www.beaches.com/main/ng/ng-home.cfmCornelis :)

Hvordan ser din (trenings)jul ut?

Er du en av dem som benytter julen til å slappe av, eller er det heller ingen bønn hos deg i julestriden?


Mange skal ha fri i julen, også fra trening. I tillegg skal nok mange drikke og spise veldig godt, og resultatet blir ofte desperat trening i januar når buksene ikke passer lenger.

Hva med å trene litt nå også, og kanskje hoppe over de feteste rettene? Kroppen din blir IKKE så annerledes i julen at den orker/klarer så mye mer, det er bare vi som liker å tro det.

I julen har ofte treningssentrene begrenset åpningstid, men la ikke dette stoppe deg. Har du ikke tilgang på vekter eller utstyr kan ting i husheimen brukes, f.eks. bøtter med vann=vekter.

Se sak på Side2 om hvordan dette kan utføres:
http://pub.tv2.no/nettavisen/side2/trening/article517332.ece


Har DU noen gode råd på hvordan man kan komme seg igjennom gløgg og ribbe, og likevel gå inn i det nye året med en sunn og god kropp?

Cornelis
hits