iPad2 lansert! Kommer i butikkene 11. mars..

Steve Jobs kom p scenen og viste nok en gang at Apple leverer: iPad2 er her!

Litt etter kl. 10, lokal tid her i sr California kom Apple sjefen, Steve Jobs, og presenterete hva vi alle har ventet p: iPad2. Steve virket frisk og opplagt, og Apple innfridde med lansere den neste tablet; iPads arvtaker; forelpig bare kalt iPad2.

iPad2 kommer til en butikk nrme deg (i hvert fall om du bor i statene..) 11. mars. I resten av verden i april mned..

Dette var hvordan Apple i dagene opp til lanseringen har teaset oss med: Synes du de leverte?

Flg oppdateringen fra California her p bloggen min, som blir oppdatert utover dagen/kvelden med siste som skjer!

Hilsen Cornelis i Cali. :)

Verdens lengste sofa date..P selveste Valentine's Day, hadde BoConcept i LA satt opp verdens lengste sofa date p Promenaden ved vannet i Santa Monica. Da jeg kom forbi satt blant annet et par der med barnevogn mellom dem. Merkelig :) Uansett, sofaen var s lang at man ikke virkelig kunne se enden p den, og bildet her rettferdiggjr ikke lengden.Hilsen Cornelis i LA :)

God Morgen ifra LA!God Morgen ifra LA :) (selv om undertegnede med dette kryper til kys i Casa di Cornelis ;)

Halloween i Hollywood

I helgen var det Halloween, og hvis du tror det betyr litt maling i ansiktet og noen sorte klr m du nok tro om igjen..

Stort i USA
Halloween i USA er stort. Veldig stort.. Og det er ikke som vi liker forstille oss det - gjennom filmer og tv-serier - en tid da man drar ut de gamle svarte stvlene bakerst i skapet, og setter p litt maling og en heksehatt. Stort sett handler det om sjokkere og g "over the top".. Og for veldig mange handler det om ha p seg s lite klr som mulig. Srlig de som kanskje ikke burde..

Jeg har aldri kledd meg opp for Halloween. S dette var min frste, og da jeg fikk sprsmlet om hva jeg nsket vre datt det med en gang ut av meg: Zorro.

Zorro? tenker du kanskje n. Ja, Zorro! Kunne ikke tenke meg noe kulere enn det, og jeg tenker ikke p den drlige Antonio Banderas' Zorro- kopien, men den gode gamle tv-serien med Guy Williams fra slutten av 50-tallet.


Halloween pyntet hus i Hollywood. Uuuuuhhhh....

Han er jo California
Jeg tenkte at siden Zorro jo "er" California, mtte det vre sre enkelt skaffe hans kostyme her. Det var det ikke.

Etter lett rundt i en rekke butikker, og bare funnet Zorro's hatt.. ga jeg til slutt opp vre vre min "store helt". I stedet endte jeg opp med vre noe super kjedelig: en doktor.. Vel, i hvert fall var alle rundt meg svrt morsomt kledd..


Min venn Maarten som Queen Victoria :) "Mad Hatter" :)

Amanda som "geisha" :)

Ha en fin uke folkens,


Hilsen Cornelis i LA

(som skal jakte p Zorro's kostyme for neste rs Halloween.. :)

Lett blanding ifra LA :)

Her er noen bilder jeg har tatt med mobilen min de siste dagene, fra steder og ting jeg har opplevd, som jeg flte for dele med dere :)


S jeg var p vei til mine venner hos Darque Tan p Main St. en morgen, da denne smartingen av en fyr flte for blokkerte to filer med sitt noe.. eh.. uvanlige kjrety. Noen burde kanskje ha ftt med seg at "less is more". I hvert fall nr det kommer til biler :)Verdenskjente Capitol Records , i Hollywood. Bygningen er bygget slik at det skal se ut som en bunke med LP plater opp hverandre, og dette er for vrig ogs verdens frste sirkelformede kontorbygning..S denne stolen fant jeg hosRestoration Hardware, p 3rd St. Promenade. Bare mtte ha den.. :)

405, noen ganger verdens mest trafikkerte motorvei.. her p en deilig og nrmest bilfri dag.Middag med venner under jdisk nyttr, Rosh Hashana.

Wilshire Blvd, p vei hjem mot Santa Monica..

Forvrig; en knall god dag til dere alle!
Hilsen Cornelis i LA
Kom deg i form! Sommeren er snart her! Hilsen ifra Los Angeles :)

Tenkte jeg skulle gi noen kjappe, enkle linker huske p nr det gjelder trening, kosthold og generelt det komme i form, til dere alle der hjemme i moderlandet.

Vi er bare noen f uker ifra sommer og sol (ja, selv i Norge),og det er n det m gjres. P ca. to mnd, som er tiden igjen til det man kan kalle sommer begynner, kan mye gjres. Om man gjr det riktig...


Flere steder p bloggen min vil du kunne finne hjelp og rd til bygge opp spesielle muskelgrupper, eller kanskje bare stramme opp eller slanke ned. Sk litt i skeboksen p siden, og du vil finne programmer for hvordan du kanbygge armene strre,spise deg til sixpackeller for eksempel bare utfregerilja kardio. Sistnevnte som lar deg komme i superform p ti min..

Til slutt legger jeg ved noen bilder fra sol og "sommer" her i englenes by, for snart vil det ogs se ut snn der du er.S TREN! :)
Undertegnede med ekte italiensk gelato i LA og min favorittrestaurant i Santa Monica: BOA :) (hvor de blant annet har vin ifra Malibu. Nice..En liten svippom innomThe London Hotel i West Hollywood:)

Hilsen Cornelis i LA

Ser jeg ikke hyggelig ut?.. :)Ja, jeg ser jo ut som en hyggelig fyr p dette bildet, eller hva? :)

Fra God Kveld Norge :)

Morsom sak fra God Kveld Norge :)

http://www.tv2underholdning.no/gkn/article2741993.ece


me on tv2 2

Velkommen til studioene i LA..

photo1P vei inn til Warner Brothers..

Her er noen bilder fra min hverdag i LA, med bilder fra studioene i "Hollywood".Jeg skriver "Hollywood" fordi studioene ikke ligger der, men i byen Burbank- 5min. fra Hollywood.

dscn1086
Moi p baksiden av en av kullisene i Universal Studios. Som du ser er det ikke alltid like fint p baksiden.. :)

fra innspilling i universal studiosKlar for innspilling..

l51677a3532a249cdde9454f352ea43beOg jeg ente med f "bank" under innspillingen.. :)

DETTE FUNKER IKKE!

Jeg starter på mandag, spiser mens jeg løper og legger sjokoladen i fryseren. Her knuses de
“smarte løsningene” du trodde funket.

Du har sikkert selv kommet med smarte løsninger på hvordan du kan få en ny og bedre kropp, og samtidig kunne spise de tingene som står deg så nært. Men disse greie løsningene, som vi ofte gjerne hører fra damene, har som regel ingen grobunn.

- Jeg starter på mandag.
Denne er det nok mange som har brukt med overbevisning i det de søndag kveld hiver innpå sjokolade nummer tre, mens potetgullposen er tømt. Men det funker ikke. Det kommer alltid en mandag, og mandager er kjipe nok i seg selv om ikke du skal lage dem enda verre. Og dette med at du skal starte på mandag fører ofte til at du spiser desto mer på søndag kveld.

- Jeg kan spise denne sjokoladen for jeg har fryst den, dermed er den så iskald at kroppen forbrenner ved å varme opp kroppen samtidig. 
Det er bedre å spise en nedfrosset gulrot.. Skjønner poenget? Skal du være flink å passe vekten og helsa er ikke en sjokolade bra, selv om den er nedfrosset.

- Jeg står og spiser sjokoladen, dermed forbrenner jeg litt samtidig, og det er ikke like godt å stå mens man spiser dermed kommer jeg ikke til å spise like mye som hvis jeg satt.
Denne er morsom! Jeg vil påstå at jeg kjenner jenter godt nok til å kunne si at dere kan spise sjokolade om dere sitter, ligger, står, hopper eller løper til bussen. Dere forbrenner ikke noe mer om dere står og spiser sjokoladen, det er heller bare mer usunt for magen deres. Og ikke prøv å lure oss …dere får i dere like mye sjokolade samme hva!

- Jeg kan like gjerne bli kvitt hele sjokoladen i dag, ikke noe vits i at den ligger å slenger så jeg går og momser hver dag.
Dere føler at ved å bare bli kvitt sjokoladen med en gang så kan den ikke gjøre mer skade liksom? Feilen er ofte her at dere kjøper en til og en til osv…..Det er nemlig neste punkt som ødelegger dette..

- Man må jo ha noe godt i skapet til man kanskje får gjester.
Når vi får gjester, må det alltid kjøpes inn nytt, det er som regel ikke noe som ligger der klart for gjestene. Det har nemlig blitt “ryddet opp” tidligere.

Konklusjonen blir da: Sjokolade er like fetende om den inntas i frossen tilstand, stående, løpende, liggende eller sittende. Sjokoladen er like fristende om den ligger i skapet hjemme på en søndag, mandag eller tirsdag. Man kan ikke “rydde opp” sjokolade, det heter å spise sjokolade. Du trenger ikke fylle opp skapet med sjokolade på mandag for gjestene som kommer på lørdag. Det kommer nemlig til å være “ryddet” innen det.

12310-69
Skal rutene fram, må sjokoladen bort :)

Det er mulig jeg nettopp har gitt dere damer den type hjelp dere egentlig ikke vil ha. Men som personlig trener og vitne til mye av dette hver dag føler jeg det var min plikt. Dere kan late som dere ikke så denne artikkelen eller dere kan ta det til dere og le litt av dere selv. Men at jeg får problemer når jeg kommer hjem, er det liten tvil om.

Hilsen Cornelis :)

HVORFOR DU IKKE BLIR TYNN

Du trener og trener, men vekten går ikke ned. Her er noen av grunnene til at vi ikke blir tynnere:

Maten:

Du kan trene så mye du vil, følger du ikke opp med riktig kosthold kan du bare glemme å bli tynn. Maten er gjerne 60 prosent av resultatet, mens treningen står for 40.

12310-53

For lite proteiner og fett:

Generelt sett har mange av oss et for høyt karbohydratnivå i kosten, og vil på grunn av dette gå ned i vekt ved å bytte over til mer proteiner og riktig fett i matveien.
Proteiner er med på å bygge opp muskulatur, og med fett skal fett fordrives. Da selvfølgelig ikke den mettete typen. 

 

For få måltider:

En av de største og mest vanlige feil som gjøres når man ønsker å gå ned, er å kutte ned på antall måltider. Spis jevnt og regelmessig, og ikke bare når du er kjempe sulten. For å stabilisere blodsukkeret bør du ha faste og mange nok måltider i løpet av en dag, og totalt bør du ligge på ca. 6-7 måltider (mellommåltider inkludert).
Spiser du derimot bare når du er kjempesulten vil du nemlig overspise, som igjen gjør at kroppen samler næring i fettlageret i stede for å forbrenne.

 

Søvn:

Mange av oss sover for lite, og med dette kan vekten gå opp. Vi bør normalt sørge for å få ca. 8 timers søvn hver natt, men dette er veldig individuelt. Noen kan ha behov for mer, mens andre kan klare seg med mindre søvn. Gjennomsnittet, totalt sett blant befolkningen, er 7-7,5 time. 

 

Muskler:

Det at vi ikke går ned i vekt behøver ikke alltid å være så galt. Jo mer du trener jo mer muskler får du- og muskler veier som kjent mer enn fett. Derfor kan badevekten vise høyere vekt enn ønskelig, selv om du i virkeligheten både kan ha ”gått ned” og føle deg i god form.

12310-55 Forøvrig god helg, hilsen Cornelis :)

Svenskene er smartere enn oss!

Da jeg nylig besøkte våre kjære naboer i øst fikk jeg en hyggelig overraskelse. Langt fra min egen "godtehylle" med proteiner hjemme i Norge, fikk jeg et lite "sjokk" da jeg så at svenskene kan kjøpe proteintilskudd på 7-11.

Når man er ute og reiser, og ikke hele tiden har tilgang på mat og proteinpulver, er det deilig at vi "helsprø" kan få roet ned våre sarte nerver ved å kjøpe det vi trenger på 7-11.
Her hjemme i moderlandet er 7-11 og andre storkiosker synonymt med dårlig mat og drikke. Slik er det ikke hos søta bror. I Stockholms mange 7-11´er er det egne vegger og kroker for det sunne, og de spiser opp mer og mer plass fra vanlig sjokolade og junkfood.

Poenget er jo nettopp at det man får servert rett i fanget er det man som oftest også velger, ikke det man må søke og grave opp selv. I Norge er det nesten "umulig" å finne proteinrike ting å putte i munnen, der man må bruke timer på å finne en kostholdsbutikk, som jo nesten er de eneste stedene som selger det.

Nylig begynte de store norske matvarebutikkene å selge enkelte utvalgte proteinsjokolader, men problemet er at man må være rimelig interessert for å finne dem. Og de som er det vil jo finne dem uansett, så hva med alle andre? Hvor mange flere hadde ikke spist sukkerfrie proteinsjokolader (som faktisk smaker som vanlig sjokolade) hvis de lå der folk faktisk går?
I Stockholm lå de ved kassen og da blir det litt lettere å ta den "riktige" veien.

Er egentlig svenskene smartere enn oss? ikke vet jeg, men i denne saken er de helt klart det!

Cornelis :)


Si din mening om sjokolader, svensker og alt annet på bokstaven S.
hits