Hvem bør blogge?

Etter en diskusjon jeg hadde med et par venner her om dagen, sitter jeg igjen med følgende problemstilling; hvem bør egentlig blogge?


Jeg husker en tid hvor blogg var noe nytt og spennende. Noe ikke "alle" hadde, og noe journalistene lo litt av. Jeg husker da TV2 Nettavisen lanserte min blogg, som var én av tre nye kjendisblogger de lanserte i 2005. Det var nytt, litt rart, og ikke alle visste hva de skulle tenke. I 2011 har bloggene tatt over, og flere nettaviser har sagt opp mange av sine ansatte og erstattet dem med blogg(ere). En veldig populær nettside som The Huffington Post, baserer seg på bloggere, og kunne nylig selge sitt bloggimperium til AOL for $315.000.000.. Men hvem bør/kan egentlig blogge? Og hva slags krav må man stille til en blogg(er)? Jeg blogger om hva jeg gjør. Sånn som f.eks. når jeg har en kaffe.. Nå spør du kanskje hvorfor undertegnede blogger, hvor jeg selvfølgelig vil mene at jeg har mye gøy å vise / interessant å skrive. Er du ikke enig, er jeg dessverre døv på det øret.. Cornelis www.corneliselander.com

Les mer her: http://bit.ly/lDYgdq

Kommentarer:
Postet av: Pinkangel

Så lenge man liker å skrive å har noe å formiddle fra egen hverdag,slanketips,matoppskrifter ,dyrevern osv og det gir deg en mening synes jeg alle må lov.Liker bloggen din veldig godt forresten:)

08.mai.2011 @ 08:23
URL: http://pinkangel.blogg.no
Postet av: Cornelis

Takk! Sjekk gjerne også ut min nye blogg: www.corneliselander.com

liker også bloggen din btw..

10.mai.2011 @ 07:18
URL: http://www.corneliselander.com

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27880655
hits