Innlegg skrevet fra en iPad2. På café i Hollywood

Ok, så her sitter jeg som alle de "kule". På café, med en flunkende ny iPad2, og taster i vei på den lille led skjermen. Min iPad er forøvrig hvit. Viktig detalj..
Jeg mistenker at enkelte tar meg for å være en av disse "Apple-fanboys'a", her jeg sitter med én iPad og to iphones, men virkeligheten er at jeg egentlig HATER Apple (mer om det i mitt neste innlegg..). De lager dessverre bare de peneste produktene, med det beste oppsettet. Men der stopper det også..

I California er Apple selvsagt veldig store, og sitter du på en fortauscafé (nei, jeg skriver ikke kafé. Beklager, men det er et fransk ord..) i Hoolywood, bør laptop'en din være fra eple-kompaniet. I disse dager; aller helst en iPad (2).

Så hvor bra er den egentlig? Forbausende bra faktisk. Å skrive på den "lille" skjermen er lekende lett, og den er utrolig kjapp. Å åpne flere programmer og sider samtidig går overraskende bra, og den lille maskinen gjør en utrolig god jobb. I tillegg til at den jobber like greit med en hver oppgave jeg gir den som min MacBook Pro (oh, glemte jeg å nevne at jeg også eier et par flere Apple maskiner?..), så er den i tillegg så lett og liten at du kan ta den med deg overalt.

Så er jeg fornøyd? Ehh, nei.

Og her gir jeg deg grunnen:
For det første er den for liten og nett. Det er nesten så du glemmer at du har den i hånden, og med tanke på hvor mye mas det er for å få tak i en (mer om det i mitt neste innlegg), så vil jeg ikke risikere å miste den i bakken pga. den nærmest ikke eksisterende vekten og de glatte kantene.

Så til selve bruken. Og skjermen. Å bruke en iPad er liksom ikke det mest "mannelige" du kan gjøre. Når du sitter med maskinen og tipper dine fingre fram og tilbake - og trykker i vei - får jeg liksom en følelse av at jeg ser litt mindre "tøff" ut (men gøy er det jo). Du sitter der og "jobber", og plutselig har det gått timer. Du vil altså miste timer du kunne brukt på noe annet. En annen grunn til å styre unna...

Er det altså da noen grunn til å "løp og kjøp"? Nei. Du kan få nesten liker mye ut av en iPhone4. Du får mer ut av en gammel laptop, og prisen er for høy. MEN, vil du ha siste skrik i teknologi, og ikke være flau over hva du setter opp på bordet foran deg på en fortauscafé er det bare iPad som gjelder.

I hvert fall om du bor i Hollywood..

Hilsen fra Cornelis i LA


Kommentarer:
Postet av:

Ja den er kuli den, men liker pc da..

14.apr.2011 @ 04:28

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27359920
hits