På trening med Dr. Dre..

I går stakk Dr. Dre innom helsestudioet mitt i Los Angeles.

Dr. Dre, er (for de av dere som ikke ble født på åttitallet) en VELDIG stor hip-hop stjerne (faktisk også i fysiske mål. Mannen er "jacked"..). Nå for tiden er han mer kjent for å styre skuta fra innsiden, og produserer i disse dager mer enn han selv spiller. På nittitallet var imidlertid Dr. Dre den STØRSTE hip-hop artisten, og fortsatt blir albumet hans ("The Chronic") sett på som et av de viktigste i hip-hop´ens historie.Lørdag formiddag rusler imidlertid Dr. Dre inn på det hippeste treningsstudioet i Los Angeles. Min klubb, Equinox på Sunset Blvd..


Dette er et mekka for kjendisspotting.. 

Det første som må sies er at mannen er veldig stor, og faktisk veldig markert og sterk for alderen. Når man trener ved siden av en stjerne som Dr. Dre blir det gjerne til at treningsøkten ikke blir like bra som vanlig. Man prøver liksom å få med seg hva som skjer, og kanskje få inn et ord eller to. Dr. Dre har selvsagt med seg en liten hær av mennesker, så jeg spør ikke om han vil ha hjelp på benkpressen.. :) 

Når det er sagt.. da jeg begynner å pakke sammen og gjør meg klar for å gå, kommer det en kommentar fra legenden; "nice arms dude". Dr. Dre synes jeg er i god form.

Det er bra nok for meg :) 

Hilsen Cornelis i LA


Kommentarer:
Postet av:

Det er faen meg kult ass!

03.apr.2011 @ 13:59
Postet av: RAFAEL

HE HE BRA KOMMENTAR !

03.apr.2011 @ 17:10
Postet av:

Wow

03.apr.2011 @ 21:34
Postet av:

Du snakket med Dr.Dre?? Så misunnelig!

04.apr.2011 @ 04:53

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27090971
hits