Lett å bli kjendis i Hollywood

Da norsk presse møtte meg i Hollywood Hills for en liten prat og noen bilder, endte det med at den ene turbussen etter den andre tok bilder, og var sikker på at JEG var en stor kjendis.

Ofte ser jeg folk legge ut bilder og linker til når de møtte en kjendis. I LA hadde jeg samme opplevelse, bare at det var jeg som var kjendisen..


Har man litt store solbriller på, om med en kameramann på sleip, er alle sikre på at du ER en kjendis. Særlig om de ser deg i Hollywood, hvor alle har kommet for å se en kjendis..

Øyvind Bakke er en god venn av meg ifra Norge, som jeg har sluttet å kalle "en halvdaff bergenser" (ja, jeg har sluttet å kalle ham det..). Da han var på besøk tok vi en liten tur rundt i byen, hvor jeg viste ham noe av det LA har å by på, og jeg fortalte ivrig i vei om min hverdag. Øyvind syntes det var spesielt morsomt å høre om mine treningsøkter med Christian Bale og frokoster med Arnold "The Governator", og etter en liten kjøretur ble det også et lite stopp i Hollywood Hills. Her tok vi noen bilder sammen, som han påsto at ville dukke opp som en sak et sted (du skjønner, Øyvind er en av disse sultne, kjendisjournalistene, som alltid jager en god "story" :) Bildene og saken endte opp her, med en litt annen vinkling enn jeg hadde trodd..

"han kalte meg for en halvdaff bergenser, men jeg valgte å konfrontere han med det og slo meg til slutt til ro med at det var bra han ikke kalte meg for en heldaff bergenser"

- Øyvind´s førsteinntrykk av meg..


Vel, om jeg høres ut som en klyse her, og alle tenker at det "det var jo ikke en hyggelig måte å snakke om noen på", så skal det sies at dette er tatt helt ut av kontekst, og at jeg egentlig ikke var så slem.. Sort of..

Hilsen slemme Cornelis i LA :) 

Se, vi er venner.. Kommentarer:
Postet av: Ektepar.com

Bra innlegg, Cornelis. Du burde blogge oftere. Det tror jeg vi alle er enige om! :)

30.mar.2011 @ 19:42
URL: http://www.ektepar.com/
Postet av: lovelyliller :) Givaway nå!

hahaha

30.mar.2011 @ 19:52
URL: http://lovelyliller.com
Postet av: Cornelis

:) takk for det Mr. Bakke. Kjekt å høre det komme ifra deg.

30.mar.2011 @ 20:50
URL: http://www.cornelis.blogg.no
Postet av: Cornelis

Til Lovelyliller: får ikke sendt inn kommentarer til bloggen din.. vet ikke hvorfor.. men prøvde å legge igjen at bloggen din er bra. Stå på!

31.mar.2011 @ 05:23
URL: http://www.cornelis.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26994242
hits