Charlie Sheen, Oscar og San Francisco

 

Charlie Sheen, Oscar og San Francisco. Her er hva jeg har sett og opplevd de siste dagene i "The Golden State".

Jeg begynner med det siste første; Charlie Sheen, og hans besøk hos Piers Morgan på CNN. Jeg har egentlig aldri likt Charlie Sheen, men etter å ha sett ham på showet mandag kveld begynner jeg virkelig å skjønne hvorfor hans ekskone, Denise Richards (som jeg tidligere har hatt den ære av å jobbe med..) forlot ham. For en usmakelig type, og nå er han jo virkelig blitt en junkie..

Det første som slo meg var hvor tynn, kritthvit og gira han så ut, og selv om han viste Mr. Morgan papirer på at han var rusfri, har jeg fortsatt vanskelig for å tro dette. Kan skjønne hvorfor CBS sparket denne mannen..

Dette er forøvrig hva Morgan skrev på sin twitter konto: 
-Piers Morgan

Wasn't sure Charlie would actually turn up until he turned up - 4 mins before we went on air. #phewthatwasclose


Besøk også MEG på twitter..Ellers har jeg den siste tiden bodd her:Utsikt fra min suite på Mark Hopkins InterContinental i San Francisco.. Kan absolutt anbefales, og sørg for å få med deg frokost på Top of the Mark


Søndag var jeg en tur innom Carmel,før jeg måtte frese av gårde til Hollywood for Oscarutdelingen og en tv-jobb jeg hadde for en lokal tv-stasjon. Etter utført jobb endte det på en av de mange kjendisfestene, hvor jeg tror mange prøvde å gjøre en "Charlie Sheen".. God tirsdag fra Cornelis i Cali ;)
@corneliselander

 


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26121694
hits