God torsdags "morgen" fra LA :)God torsdags "morgen" fra LA :) 

Kommentarer:
Postet av: Jenta 1980

Hei på deg!

Jeg er en jente på 29 år. Jeg er 1,73 cm høy og veier nå hele 68,5 desverre.... Ideal vekta mi er 63, men jeg klarer ikke og komme ned dit uansett føler jeg...

har prøvd og spise lite karbohydrater og vært i ketose i 14 dager og gått ned kun 1,5 kg, og da gir jeg opp. har spist mat fra spisdegslank.no.

Jeg trener step, styrke og dance step 3 ganger i uka, Går tur med sønnen min på 20 mnd hver dag og spiser forholdsvis sunt føler jeg. men noe gjør jeg da feil???

Drikker lettbrus hver dag, må ha det, men kan det ødelegge?

Vil ned 5 kg snarest!

Tjener du penger på bloggen eller gjjør du dette frivillig?

Håper på svar! nattinatt fra Norge

29.okt.2009 @ 23:51
Postet av: Cornelis

Hei Jenta 1980 :)

Først og fremst vil jeg si at vi er alle forskjellig bygd (ben bygning etc.) så hvor mye man bør veie kan variere fra person til person. Det er selvfølgelig ikke min oppgave å si hvor mye du skal eller bør veie, men bare ha det i bakhodet.

Det høres også ut som du generelt trener mye, og muskler veier som kjent mer enn fett, så at du trener mye kan virke mot sin (din) hensikt med å gå ned i vekt, selv om det er trene du bør gjøre. Generelt vil folk som trener mye kunne veie mer enn de som ikke trener selv om de kan se like store ut. Du vil for eksempel kunne se slankere ut enn en som ikke trener, selv om du veier mer..

Når det gjelder lettbrus skal de jo ikke innholde noe særlig med kalorier, så man vil i prinsippet kunne si at de ikke skal gjøre at du legger på deg, MEN en del rapporter sier at lettbrus kan være med på å øke sult følelsen, og kan dermed virke mot sin hensikt. Så ja, lettbrus kan nok ødelegge litt. Blant annet er det gjerne mye ugunstige søtningsstoffer som kan ha negativ effekt på helsa.

Generelt vil jeg si at du skal legge bort vekta og tenke mindre på hvor mange kg. du veier, men heller se om du er fornøyd med hva du ser i speilet. Vekten kan lyve, da som sagt muskler veier mer enn fett, etc.) så er du fornøyd med hvordan du ser ut har det mer å si enn nøyaktig hvor mye nåla på badevekten sier :)

Og nei, jeg tjener ingenting på bloggen.

Hilsen Cornelis i LA

30.okt.2009 @ 19:36
URL: http://www.cornelis.blogg.no
Postet av: Jenta 1980

Tusen takk for svar...

Skjønner hva du mener med at de som trener mer kan veie mer, men jeg har alltid trent mye og veid 62/63 før, det er særlig etter at jeg fikk barn at det er verre og gå ned de 5 siste kg. Jeg ammet nesten ikke så fikk ikke vektnedgangen gratis ;-) Men gikk ned 7 kg fort men har altså disse 5

igjen...

Jeg er fornøyd på en måte, er ikke slapp, men magen er så oppblåst liksom...

Har du forslag til kost/trening til meg?

30.okt.2009 @ 20:03
Postet av: Cornelis

Generelt sitter jo mye av stresset i magen så gå igjennom hvordan du lever og eventuelt stresser i løpet av dag. Kanskje har det noe med saken å gjøre.

Nå er det gjerne de siste kiloene som er de vanskeligste, så følger du rutinen du har fulgt (og gitt deg resultater før) så skal du nok se at det gir utteling etter hvert, men man må gjerne gi det litt tid.

Jeg vil anbefale deg å spise ofte og mindre måltider, prøve noen nye treningsformer (følger du det samme opplegget hele tiden kan kroppen bli for vandt til det og en del av utbyttet kan forsvinne) og se igjennom bloggen min her om det er enkelte ting som taler til deg.

Hilsen Cornelis

30.okt.2009 @ 20:35
URL: http://www.cornelis.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/12572923
hits