Da Marisa Tomei lo av meg..

Jeg må bare fortelle dere om en liten flau opplevelse jeg hadde i dag.. 

Jeg sitter med en venn på den kjente kafeen Urth, på Main Street i Santa Monica. Det er nydelig vær og stedet er fullt opp av alle "se og bli sett" menneskene i LA.. (dette er blitt kåret til det kuleste stedet å innta en kaffe i LA, så de leker ikke butikk her..:). Plutselig mister min venn solbrillene sine på bakken og en skrue fra brillene faller av (har du SETT hvor små skruene på et par solbriller er..?). Så hun begynner å se etter skruen fra sine heller dyre designerbriller - noe som selvsagt er som å lete etter den kjente nåla i en høystakk- og undertegnede føler for å hjelpe til. Til slutt sitter vi begge på alle fire og leter etter en dum liten skrue fra et par enda dummere solbriller, før det plutselig slår oss at dette kanskje ser litt dumt ut.. 

Så vi begge retter oss opp, og setter oss tilbake på våre respektive stoler. Og det er da den pinlige delen kommer.. På innsiden (glemte jeg å nevne at vi sitter utenfor..?) sitter ingen mindre enn MARISA TOMEI! Og hun smiler av/til oss..

Jeg gjentar; Marisa Tomei sitter og ler av oss, fordi vi begge ligger på alle fire og leter etter en skrue..

Vel, for de av dere som nå sitter og lurer på hvem Marisa Tomei egentlig er, så kan jeg nevne filmer som; My Cousin Vinny, What Woman Want, The Wrestler, for ikke å snakke om det hun egentlig er mest kjent som: seg selv. Ja, for det var nemlig i en episode av Seinfeld at navnet hennes virkelig ble kjent. George var nemlig helt i hundre da han fikk vite at Marisa Tomei, som egentlig ikke var en stor stjerne da den episoden kom ut, var venn av en venn og visstnok likte skallete menn med briller (=George).

Så her sitter jeg og aner fred og ingen fare i Santa Monica på en nydelig høstdag, og så ender jeg opp med å bli ledd av Marisa Tomei. Ja, hun som liker små menn. Uten hår. Og med briller.. 

Hilsen Cornelis i LA


Kommentarer:
Postet av: Cosmo King

haha, det kan ikke ha vært den beste følelsen ;)

25.okt.2009 @ 12:33
URL: http://cosmoking.blogg.no
Postet av:

Ha ha

26.okt.2009 @ 19:18

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/12332959
hits