Min agent kåret til den beste i verden..

Fikk meg en gledelig nyhet i går; Mitt agentbyrå, Affinity Artists, har blitt rangert som det beste i verden.... 

img0941

Listen, som er å finne på den verdenskjente filminformasjonssiden IMDB (du må ha en IMDB PRO konto for å se listen..), har rangert mitt agentbyrå foran verdenskjente byråer som CAA og William Morris (sistnevnte er hvor den virkelige agenten, Ari Emanuel jobber, som er inspirasjonen til Ari Gold, karakteren fra Entourage..). 

Nå er dette selvfølgelig ikke noen endelig liste, og IMDB sitter jo ikke med fasiten på hvem som er best. Likevel er det litt gøy, siden de er den mest leste og anerkjente filmnettsiden i verden, med bortimot 60 millioner besøkende hver måned.. Og de blir i bransjen sett på som "fasiten" :) 
img0919

 

Hilsen Cornelis i LA 


Kommentarer:
Postet av: Espen

Nice..

07.okt.2009 @ 23:42
Postet av:

Hei. Jeg har et lite spørsmål til deg. den ene bicepsen min er ganske mye større enn den andre, hvordan kan jeg få venstre bicepsen min til å få samme volum som høyre. trener både med stang og fri vekter når jeg trener biceps... har du noen gode tips til meg?

13.okt.2009 @ 19:34
Postet av: Cornelis

Hei du.

Ingen av oss har helt identiske armer, og venstre og høyre side vil alltid være litt forskjellig. Dette er også noe man kan merke ved at en alltid er litt sterkere på enten høyre eller venstre side av kroppen. Man merker det mer om man kjører frivekter kontra maskiner o.l. F.eks. kan en lettere overse dette i benkpress med stang enn om man kjører benkpress med frivekter. Man tror man "pusher" med likt fordelt styrke, men så går man over til frivekter og oppdager plutselig at den ene siden virker sterkere enn den andre.

En annen grunn kan enkelte ganger også være at du føler den ene siden er svakere/mindre enn den andre, så dermed overtrener du den. Dette kan igjen gjøre den mindre, og resultatet blir enda lenger fra hva du ønsker.

Mitt råd er generelt at du holder deg mer til frivekter og konsentrerer deg om å utføre øvelsene likt på hver side. Pass også på at du ikke løfter mye mer på den ene siden (fordi den klarer det), for så å la den andre siden henge etter. Vær også obs på at du ikke overtrener en av sidene, for å kompensere, da dette som sagt ikke har noe for seg.

Håper du fikk svar på noe av det du lurte på, og lykke til!

Hilsen Cornelis

13.okt.2009 @ 21:02
URL: http://www.cornelis.blogg.no
Postet av:

Takk for svar!

Føler ikke at jeg har overtrent armen, har kun biceps en gang i uken på mitt treningsprogram. Har vært ganske bevisst på å gjøre øvelsene riktig, er derfor jeg ikke helt forstår hvorfor forskjellen er så stor.

13.okt.2009 @ 23:08
Postet av: Cornelis

Ingen av oss er helt like på hver side, men som sagt; vær oppmerksom på å utføre øvelsene likt på begge sider (og med samme vekt), og hold deg helst til frivekter (da du lett kan kompensere for en svak side i maskiner og med stang).

Mvh Cornelis i LA

14.okt.2009 @ 00:36
URL: http://www.cornelis.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/11964454
hits