Jeg hater kelnere..

Det er en gruppe jeg av og til ikke klarer, og det er de som står mellom meg og kjøkkenet når jeg er sulten..

Misforstå meg rett, jeg hater ikke menneskene, men jeg hater å være avhengig av andre når det kommer til mat. Når jeg er sulten vil jeg ha mat med en gang, og ikke måtte sitte og vente til en eller annen fremmed person føler det passende å se til om jeg trenger noe.
mat 

Jeg liker ikke å måtte vente på maten.. :) 

Moren min pleier å kalle meg for løven; jeg er stort sett veldig fredelig og snill, så lenge jeg får mat..

Når man slipper å kommunisere
Jeg har et favoritt spisested i LA, kalt Le Pain Quotidien. Dette er et typisk europeisk sted hvor de serverer den beste frokosten/lunsjen som er å oppdrive i LA. Jeg er her svært ofte, og trenger ikke lenger fortelle dem hva jeg liker eller ei. De har alltid et bord klart til meg, og drikken kommer gjerne til bordet før jeg rekker å sette meg ned. Her er det akkurat som jeg kommuniserer med kelnerne telepatisk; kaffekoppen blir gjerne fylt opp før jeg behøver å si noe, og  brødet kommer kjappere enn jeg er klar over at jeg trenger mer. This is perfect!

At jeg misliker å vente på mat er kanskje grunnen til at jeg også alltid prøver å bli venn med de som serverer.. og er kanskje igjen grunnen til at jeg liker det amerikanske systemet hvor du betaler litt mer for servicen, men hvor du også kan forlange kjappere oppvartning.

Ikke klag
Nå høres jeg kanskje ut som den største klagekunden ever, men vit at alt dette er kun ting jeg tenker og irriterer meg over for meg selv, og det er nok ikke en eneste kelner der ute som noen gang har fått inntrykk av at jeg var misfornøyd.

Jeg har nemlig en personlig regel om at man aldri klager på maten- eller servicen når man er ute, for du vet aldri når du får samme kelner igjen..
30 grader
Hilsen Cornelis i LA
cornelis@z-one.no


Kommentarer:
Postet av:

Er rimelig enig der ass..

23.jan.2009 @ 21:24
Postet av: Lisa

Ha ha, ja helt enig. men har noen venner som er kelnere, og de klager alltid over hvor vanskelig kundene er, så det kommer vel an på hvilken side man er på i gitt tidspunkt.. :)

24.jan.2009 @ 21:02

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/7158948
hits